Meniu Închide

Pagana abuzata in centrele de plasament crestine

O membra a comunității păgâne din Romania pe numele ei Mădălina Antohi, orfana încadrată intr-o măsura de plasament la un ONG creștin de rit catolic din loc. Oituz, Jud. Bacau, Romania in vârsta de 17 ani, eleva a Seminarului Teologic Fericitul Ieremia din Onesti, Jud. Bacau, Romania este supusa in mod repetat la situații de abuz din partea măicuțelor ce ii asigura creșterea acesteia.

Ea este supusa la îndoctrinare, Forțarea de a participa la activitățile de natura religioasă, cenzurarea și interzicerea oricăror manifestări NON-creștine și multe altele.

Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Fotografie din Arhiva Personala Facebook: Madalina Antohi

Reprezentantul Asociației Mișcarea Neopaganilor din Romania, Lavric Ioan a luat legătura cu ONG-ul ce o are in grija pe sora noastră și acesta refuza sa ne permită o întrevedere cu aceasta deoarece aceasta nu ar fi majora contrar prevederilor legale ce susțin respectarea interesului superior al
Copilului din legea 272/2004.

Așadar am început sa facem o cercetare cu privire la cazul fetei și sa luam măsurile ce se impun intr-o asemenea situație pentru a îndrepta aceste Nedreptăți făcute de cei care ar trebuii sa ii asigure un mediu de dezvoltare propice acesteia și nu un lagăr.

Departamentul de PR și Comunicare al MNR

Lasă un răspuns