Meniu Închide

SUCCES: Tinerii pagani acum si in CCPT

Azi la Bacau s-a scris o pagina noua de istorie. O pagina in care tinerii pagani au inceput sa fie pusi pe harta cu ajutorul oamenilor mari, cu ajutorul celor ce ii sprijina.

Imagini pentru consiliul consultativ pe probleme de tineret

La Bacau, judet unde Asociatia ROPAGANISM se forma acum 4 ani, loc de nastere al acestei frumoase structuri, azi s-a inceput o lucrare ce are ca scop implicarea tinerilor pagani din judetele tarii in Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret din cele 42 de judete din tara, dar in acelasi timp si ca continuare a unui dialog fratern cu prietenii din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, amicitie inceputa cu trasarea Strategiei Nationale de Tineret de anul trecut de la Bucuresti, unde am fost invitati in cadrul dezbaterilor.

Felicitam echipa judeteana a Asociatiei, oameni dedicati reprezentarii comunitatii pagane indiferent de greutatile care s-au ivit ca:

  1. Negru Claudiu, reprezentant pe politici de tineret,
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber
Negru Claudiu – responsabil politici de tineret
  1. Panaite Razvan, presedintele ROPAGANISM Bacau,
Este posibil ca imaginea să conţină: Razvan Panaite, în aer liber
Panaite Razvan – presedinte ROPAGANISM Bacau
  1. Cosmin Olteanu, presedinte si membru fondator al ROPAGANISM,
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, costum şi în aer liber
Olteanu Cosmin – membru fondator si presedinte ROPAGANISM
  1. Dicu Maria, fost presedinte ROPAGANISM Bacau,
Este posibil ca imaginea să conţină: Denisa Maria, zâmbind, pantofi, copil şi în aer liber
Dicu Maria – presedinte ROPAGANISM Bacau (mandat 2018-2018)
  1. fratii Acrismaritei
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi în aer liber
Acrismaritei Marian si Cosmin (stanga si dreapta) – presedinte, respectiv vicepresedinte ROPAGANISM Bacau (2017-2018)
  1. si multi altii.
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos

In acelasi timp ne bucuram si inclinam capul fata de disponibilitatea si respectul oferit de reprezentantii din cadrul Primariei Municipiului Bacau, care alaturi de autoritatile locale au actionat cu profesionalism si au colaborat cu noi in democratizarea sistemului si ascultarea nevoilor celor mai mici si neauziti dintre noi, dar si a Federatiei de Tineret Bacau.

Va multumim tututor si speram ca sa avem o colaborare lunga si temeinica si in continuare. Pana atunci ne auzim la urmatoarea convocare a CCPT Bacau si asteptam ca si colegii din tara sa urmeze exemplul tinerilor bacauani.

In acelasi timp dorim sa redam mesajul ROPAGANISM Bacau la scurt timp dupa ce au aflat vestea cum ca ei fac parte din CCPT Bacau:

COMUNICATUL DE PRESA EMIS DE ROPAGANISM BACAU


Ne bucuram sa va anuntam ca ROPAGANISM Bacau va fi prezent de acum in Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret din Bacau (CCPT BACAU), loc de unde va transmite mesajele comunitatii pagane din judet si va propune proiecte necesare, durabile si sustenabile pentru imbunatatirea calitatii vietii in numele minoritatilor politeiste din judetul Bacau.

Aceasta reprezinta un real succes pentru comunitatea judeteana si desigur efortul depus de o serie de oameni de marca din judet ca Claudiu Negru, responsabil pe politici de tineret, Panaite Razvan, presedinte ROPAGANISM Bacau, Cosmin Olteanu, presedinte ROPAGANISM, Roset Vasile-Stefan, voluntar, Maria Dicu, fosta presedinte ROPAGANISM Bacau, fratii Acrismaritei si multi altii.

Va multumim pentru efortul depus si multumim nu in ultimul rand Primariei Municipiului Bacau, colegilor din cadrul Federatiei de Tineret din Bacau, mediului ONG si tuturor celor ce sprijina in mod real reprezentarea paganilor in societatea romaneasca.

A scris ROPAGANISM Bacau pe pagina lor de Facebook

In viitor ne propunem sa incepem cu colegii din alte judete sa isi inscrie sucursalele in CCPT si ca Asociatia noastra sa inceapa demersul de inscriere in CCPT National in directa subordine a MTS.

10.04.2019

DEP. PR, COMUNICARE SI PROMOVARE
ASOCIATIA ROPAGANISM

Lasă un răspuns