Meniu Închide

Deschidem tombola ERASMUS+ – Ocazie unica!

Asociatia ROPAGANISM in parteneriat cu Asociatia Go Free, in calitate de organizator al primei editii a MariborPride, organizata in perioada 21 iunie – 1 iulie (2019) la Casa Tineretului din Ljubljana, Slovenia va invita sa va inscrieti prin depunerea unei aplicatii online ce va fi afisata mai jos in cel mai frumos proiect ERASMUS+ dedicat incluzivitatii sociale si drepturilor omului.

Activitatea se va organiza in capitala Sloveniei, Ljubljana in perioada 21 iunie 2019 – 1 iulie 2019. Costurile ce tin de cazare, masa si transport sunt asigurate prin finantarea obtinuta de Go Free si ROPAGANISM din programul de mobilitati europene ERASMUS+.

Astfel, pe 21 iunie 2019 vom pleca in jurul orei 11:00 din Cluj Napoca cu cei de la Flixbus in Slovenia. Drumul va dura in jur de 15 ore si vom avea un popas de 3 ore in Budapesta, capitala Ungariei.

Cazarea va fi la Casa Tineretului din Ljubljana, iar masa va fi oferita de o firma de catering angajata pe parcursul proiectului Catering.si – Restavracija Papcerija.

La intoarcere ne vom intoarce cu cei de la Flixbus pornind din Ljubljana, Slovenia in data de 1 iulie 2019, ora 11:00.

Organizatorul ce va raspunde de delegatia ROPAGANISM e Olteanu Cosmin. Acesta poate fi contactat telefonic la +40745686833 si la adresa de mail presedinte@ropaganism.ro.

Aplicarea pentru proiect se face prin formularul de mai jos:

Aplicatiile depuse vor fi evaluate de Comisia Speciala intocmita pentru evaluarea dosarelor prin Decizia Consiliului Director stabilita in sedinta ordinara din data de 04.06.2019 consemnata in PV/1/04.06.2019. Aceasta va analiza aplicatiile luand in calcul o serie de criterii de eligibilitate.

Termenul limita este ora 22:00 din data de 10 iunie 2019.

Criteriile de eligibilitate sunt:

  • aveti vârsta cuprinsa intre 18 si 29 ani*;
  • sa fiti liberi in perioada proiectului 21 iunie-1 iulie;
  • sa fiti voluntar ROPAGANISM;
  • sa aveti o conduita si o activitate ireprosabila;
  • sa nu aveti cazierul judiciar patat;
  • sa fiti interesati de tema proiectului.

*Pentru situatii mai speciale stabilite de Comisia Speciala intocmita pentru evaluarea dosarelor prin Decizia Consiliului Director stabilita in sedinta ordinara din data de 04.06.2019 consemnata in PV/1/04.06.2019 se pot primi si minori in cadrul proiectului, dar numai cu imputernicirea primita de la tutorii legali ai minorului/apartinatorii legali ai acestuia/parintii sai, insotit de un acord parental.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: