Meniu Închide

De ce nu mai sunt lightworker (lucrator de lumina)?

Articolul a fost scris de Cameron Day și tradus de Mihaela Onofrei din partea Comisiei Speciale de Traduceri Sacre a ROPAGANISM


Acest articol este probabil cel mai important lucru pe care l-am scris pana acum, iar pentru a transmite intregul mesaj e nevoie sa povestesc un pic din spate. Va rog sa aveti de rabdare si pana la sfarsit veti intelege de ce niciodata nu o sa ma mai identific ca fiind “lightworker”.

Planeta Pamant si destul de mult din coltul nostru de Univers s-a aflat, pentru vreme lunga, sub o vraja care a sadit indoiala in mintea oamenilor cu privire la faptul ca suntem conectati cu Sursa Infinita a Creatiei. Aceasta vraja ne-a facut sa ne simtim singuri, vulnerabili si izolati. Ne-a facut sa ne simtim izgoniti din Taramul Paradisiac intr-o lume cruda, in care ne mancam ca niste caini.

Aceasta vraja este pur si simplu o minciuna, o inselatorie a unui ordin inalt, dar a pus stapanire pe noi cei de aici si pe alte lumi.
O caracteristica acestei vraji holografice este notiunea ca dualitatea si polaritatea sunt aspecte naturale ale vietii si ca trebuie sa servim o parte a dualitatii sau ordinea. Acest model binar, elegant de simplu a devenit atat de proeminent, incat noi am pierdut din vedere vraja holografica mai mare care l-a generat. De fapt, am puierdut din vedere cu totul holograma, crezand ca aceasta este chiar realitatea.

Oamenii au fost conditionati sa verenereze o inselatorie holgrafica si pe agentii care au perpetuat-o. Aceasta holograma a fost denumita Maya de hindusi, iar gnosticii au identificat-o ca fiind “Demiurgul Corupt”. Consider ca aceasta denumire este mult mai apropiata de realitate si de aici incolo ma voi referi la aceasta holograma sub numele de “Demiurgul Corupt”.

Intuneric versus (Falsa) Lumina – Dualitatea Demiurgului

Pentru a captura si a controla un spectru cat mai larg posibil de suflete, Demiurgul Corupt si-a impartit agentii in doua tabere (aparent) inamice: Intunericul si (falsa) Lumina.
Nu oricine poate fi un sfant, deci trebuie sa fie un spatiu si pentru pacatori in ograda Demiurgului, dat fiind ca absolut toata lumea trebuie sa se afle sub influenta vrajii. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru Demiurg este ca noi sa il veneram pe el, sau pe unul dintre agentii lui, indiferent daca este din echipa luninii sau din cea intunecata. Sunt multe nume implicate in aceasta drama cosmica multi-dimensionala, nume pe care fara indoiala le stie toata lumea: Lucifer, Yehova, Beelzebub, Arhanghelul Mihail, Satan (care este altcineva decat Lucifer), Ishtar, zeci de Arch(on) angheli, ingeri, presupusi masteri ascensionati si diferite alte entitati care comunica prin oamenii ce le servesc de medium.

In timp ce unele din aceste entitati joaca pentru echipa intunecata, iar altele joaca pentru echipa falsei lumini, TOTI sunt agentii demiurgului corupt, care ii controleaza. Acesta este, in esenta, marele secret al “Archonilor” (arhangheli). Nu sunt doar entitati malefice ci si unii care pretind ca sunt ingeri si maestri ascensionati.

Care este scopul acestui control

Demiurgul corupt este un sistem entropic, de separare a constiintei, artificial indus, care moare incet si care, pentru a continua sa existe, depinde de energia recoltata de la sufletele incarnate in cadrul acestui sistem. Pentru a “recolta” cat mai multa energie de la suflete, a fost creata paradigma dualitatii lumina – intuneric, pentru a se asigura ca fiecare fiinta incarnata in lumea ce se afla sub vraja va servi ca “suflet-baterie”, pentru a hrani demiurgul cu energie. Sufletele “bune” vor cauta (falsa) lumina, iar cele “rele “ intunericul, in timp ce, necunoscut celor multi, toti vor servi acelasi sistem.
Pentru a pastra jocul dualitatii interesant pentru participanti, demiurgul a aranjat densitati existentiale pe care initiatii in “lumina” si “intuneric” pot sa ascensioneze – un labirint al iluziei demiurgice. Jucatorii din ierarhiile superioare stiu ca ei sunt intr-un sistem autogenerat, dar nu isi fac probleme, pentru ca au putere si primesc energia venerarii de la nivelele inferioare.

Ce este “ierarhia spirituala”?

Cele mai multe dintre entitatile contactate vor sustine ca sunt afiliate cu “ierarhia spirituala” a falsei lumini, ceea ce include “arch angheli”, “masteri ascensionati” si “aliaeni pozitivi”. Astfel de mesaje sunt cu miile si contiunua sa apara zi de zi. Micul secret murdar este ca aceste fiinte sunt supervizate de demiurgul corupt si poarta un razboi psihologic impotriva celor ce nu doresc sa fie afiliati cu nici o structura religioasa formala.

Cu alte cuvinte, miscarea “new age” este o operatiune psihologica multi dimensionala, conceputa sa directioneze enegia sufletelor celor ce cred in aceste invataturi catre profesorii “ascensionati”.

Un alt secret este ca cei mai multi asa-numiti “masteri ascensionati” din “ierarhia” lor nu au avut niciodata o incarnare umana. Acestea sunt fiinte incredibil de inselatoare, care joaca un joc, doar pentru a recolta energia celor ce ii venereaza. In universul real, unde aceasta inselatorie nu exista, nimeni nu i-ar venera, ci doar in “sub-universul” iluziei, creat de demiurgul corupt ei pot insela oamenii de buna credinta sa le daruiasca energia iubirii, a devotiunii si sa-i slaveasca.
Arch anghelii sunt mai mult sau mai putin in aceeasi categorie. Ei nu sunt aliniati cu sursa infinita a creatiei, ci mai curand ei slujesc o fiinta de rang inferior, care pozeaza ca fiind demiurgul. De aceea nici nu i-as numi ingeri.

Am numit aceste fiinte inselatoare “ierarhia spirituala mincinoasa” (traducere aproximativa – aici este un joc de cuvinte – liar-chy in original).

Echipa Intunericului face Falsa Lumina sa arate bine

Cele doua echipe si-au jucat rolurile convingator, iar cei din Echipa Intunecata chiar si-au imbratisat rolurile de ticalosi gata sa ucida, sa violeze, sa tortureze si in general sa faca tot felul de lucruri abominabile.

Treaba Echipei Intunericului a fost sa apara ca incredibil de respingatoare, astfel incat “sufletele bune” sa fuga spre celalalt pol, drept in bratele “iubitoare” ale cuiva dintre jucatorii de partea falsei lumini din religiile patriarhale sau catre religiile New Age, cu legiunile lor de mediumuri si “maestri”.

Pamantul a fost o planeta dificil de controlat pentru demiurgul corupt. Fiintle umane au fost odinioara constinete de conexiunea lor cu Sursa Infinita a tuturoror lucrurilor si aceasta constiinta a fost mentinuta prin indivizi spirituali pe parcursul intregii epoci intunecate a acestei planete. Pentru ca aceasta constiinta nu a putut fi “izgonita din noi” de catre fortele intunecate (cele care au dorit controlul absolut asupa umanitatii, respectiv falsul demiurg si acolitii sai – nota translatorului), a fost conceput un plan pentru a coopta natura spirituala a fiintelor umane.

Mai intai, au fost formate religiile patriarhale; acestea au fost impuse cat mai multor oameni cu putinta, din intreaga lume. Oricine nu a adera la aceste religii a devenit un proscris. Acest lucru a fost valabil pana in secolul trecut, cand a luat nastere “Miscarea Teosophista”, care la randul ei a reprezentat fundatia miscarii “New Age”, incepand din deceniile 5, 6 si 7. Miscarea New Age a continuat sa castige adepti, atragand foarte multi oameni, care s-au intors cu spatele la ipocrizia religiei patriarhale.

Demiurgul corupt a parut sa ia usor orice fel de framantare interioara a umanitatii. Daca religia nu mai ajuta sa potolesti un individ, atunci se poate foarte bine si cu New Age. Pentru demiurg functioneaza exact la fel, atata vreme cat noi “alegem o parte” care sa fie in control. Iata de ce oamenii trebuie sa abandoneze cu totul aceasta filozofie a impartiriiin tabere si sa treaca dincolo de ea.

Mediumii sunt inselati

In 2011 am scris un articol despre mesajele transmise de mediumi. Daca despre religie se poate spune ca este “opium pentru mase”, cu privire la mesajele transmise de mediumi putem afirma ca sunt “drogul sperantei” pentru minoritatea nemultumita. Toate “mesajele de dincolo” care vin de la mincinoasa iararhie spirituala sunt practic la fel, daca dai la o parte vorbele pompoase si intriga in care este ambalat mesajul.

Iata care sunt, concentrate, cele cateva linii ale oricarui mesaj transmis de un medium modern:

“Dragii nostri, voi sunteti mult iubiti de catre noi toti, cei din Ierarhia Spirituala Mincinoasa. De foarte multa vreme ne dorim sa ne reunim cu voi dat fiind ca voi sunteti demult pierduta noastra familie. Ramaneti puernici si ramaneti in lumina, pentru ca noi ne voim face cunoscuta prezenta curand. Continuati sa asteptati (si sa suferiti), si sa sperati ca noi vom veni si va vom salva din situatia in care va aflati. Atunci cand vom veni vom construi o epoca (sau o cusca) de aur pe Pamant”.

Am crezut o vreme ca toata aceasta dezinformare dezgustatoare venind de la Arch Angelul Mihail, Sfantul Germain, etc este rezultatul interferentei celor intunecati, care preiau controlul asupra mediumilor, fara stirea acestora. Ceea ce nu intelegeam atunci a fost ca de fapt transmisia de la “adevaratele fiinte pozitive” nu a fost interceptata si corupta de cei din intuneric, ci mai curand mesajul venea de la “falsa lumina – fiintele ierarhiei spirituale mincinoase.

de Cameron Day

“Lightworkers” sunt folositi (si inselati) in mod grosolan

In 1998, cand am inceput sa practic curatarea energetica, nu auzisem inca termenul de “lightworker”, desi fusese deja pus in circulatie. Am auzit despre asta prima data undeva la inceputul anilor 2000 si mi-a sunat ciudat chiar de atunci. Acum inteleg de ce: pentru ca lumina, in care falsa ierarhie spirituala incearca sa ne faca sa lucram, este falsa lumina a dualitatii demiurgului.

Vedeti, este un efort subteran masiv, al unor fiinte pe care acum le numesc “Agenti Divini” pentru a-l trece complet in umbra pe demiurgul corupt. Cand acest lucru se va intampla, toate fiintele care au castigat putere prin demiurg vor pierde puterea furata si vor trebui sa dea socoteala pentru inselatoria propagata timp de secole. Nici unul dintre ei nu doreste ca acest lucru sa se intample, si atunci, in istetimea lor, ei au conceput un plan genial pentru a submina intregul efort. Toti Agentii Divini incarnati au fost abordati, de obicei intr-un vis, dar cateodata in cadrul unui scenatiu de tipul “rapit de exttraterestri” si li s-a spus ca pentru a-si implini misiunea ei trebuie sa lucreze pentru (falsa) lumina si sa indeplineasca ordinele de la ierarhia spirituala mincinoasa.

Acest plan a functionat extraordinar, in mare parte pentru ca Agentilor Divini le-a fost greu sa traiasca pe Pamant. Societatile aici sunt structurate gresit, spiritualitatea este sucita si abuzata, densitatea vibrationala este ridicata, amintirile noastre sunt in mare parte pierdute si in general noi am prefera sa NU ne aflam aici. Ca atare, orice fiinta care emana lumina (chiar si falsa lumina) si iubire a putut face un Agent Divin sa simta ca are un contact valid cu o fiinta divina reala.

Imi aduc aminte de propria mea recrutare de catre falsa lumina, la varsta de 6 ani, intr-un vis extrem de vivid. Ei m-au convins ca imi indeplinesc misiunea ca Agent Divin daca lucrez pentru ei. Probabil ca ei au stiut de la bun inceput ca imi voi da seama de inselatorie, cu toate ca mi-a luat foarte, foarte mult timp.

Te-ai trezit vreudata mai obosit decat atunci cand te-ai dus la culcare?

Foarte multi Agenti Divini care au fost recrutati ca lightworkeri relateaza ca se trezesc mai obositi decat atunci cand au mers la culcare si ca visele lor sunt pline de batalii. In aceste misiuni din vis, ierarhia spirituala mincinoasa ii stoarce de cat se poate mai multa energie. Poti sa te trezesti amintindu-ti ca ai plecat intr-o misiune pentru a lupta cu intunericul, dar rezultatul final este ca mintea ta, corpul tau si spiritul tau sunt stoarse de energie, iar aceasta energie este recoltata de catre fiintele falsei lumini.

Acum cateva luni am anulat toate intelegerile facute cu fiinte ce nu au avut in minte interesul meu, indiferent cine au fost sau au pretins ca sunt acele fiinte. Suna ca un lucru simplu, dar totusi unele detalii au fost trecute cu vederea. In timpul procesului am intampinat rezistenta din partea unei fiinte care sustinea ca este pozitiva. Eu am ramas neclintit si i-am spus ca refuz sa fiu manipulat pentru a-mi da energia demiurgului.

Aceasta mi-a oferit “privilegiul” de a deveni tinta ambelor echipe – echipa intunecata muscaturi de glezna, cat si falsa lumina (ierarhia spirituala mincinoa). Intr-adevar, falsa lumina este angajata in razboi spiritual, doar ca metodele lor sunt diferite, mai subtile decat cele ale “fratilor intunecati”. A fost necesar sa deviez aceste atacuri, pentru a fi mai aliniat cu adevarata mea misiune de pune capat stapanirii demiurgului, fara sa fiu hartuit in batalii ale dualitatii.

Este de asemenea un fapt pozitiv ca acum am un somn bun peste noapte, pentru ca nu mai sunt atras in nici un fel de “misiuni pentru a lupta cu intunericul” asa cum fiintelor falsei lumini le place atat de mult sa insceneze “lightworker-ilor”. (De fapt aceasta denumire ma ingrozeste acum, cand ii cunosc adevarata origine.

Ce este cu aceasta Epoca de Aur (sau cusca de aur – in original (c)age)?

Fiintele falsei lumini, care lucreaza pentru demiurgul coupt doresc sa mentina controlul asupra rasei umane. Energia sufletelor noastre si acceptarea noastra de a trai in cusca in care suntem, ii imputerniceste pe demiurg si pe fiintele care il slujesc, iar ei nu au de gand sa renunte atat de usor la aceasta energie.

Chiar in acest moment noi suntem angajati intr-o batalie pentru libertatea noastra. Ierarhia spirituala mincinoasa doreste sa ne mute din actuala cusca, extrem de incomfortabila, intr-un stadiu al existentei ceva mai extins, dar unul asupra caruia ei sa aiba control ferm.

O metafora care ar descrie situatia noastra curenta este ca noi suntem ca un card de gaini, inchis intr-un cotet stramt, intunecat si urat mirositor. Crescatorii nostrii sunt pregatiti sa ne dea voie sa iesim din cotet intr-o curte ceva mai mare, ingradita de un gard, unde am fi ceva mai liberi, dar tot sub controlul lor.  Acesta ar fi modalitatea in care crescatorii s-ar asigura ca pot continua sa se hraneasca din energia noastra in timp ce ne-ar face sa ne simtim liberi, multumita bunavointei celor ce ne-au capturat.

Ierarhia spirituala mincinoasa nu doreste ca noi sa devenim cu adevarat puternici, ceea ce ne-ar permite pur si simplu sa iesim de sub sistemul lor de control. De aceea, mesajele transmise prin mediumi, in mod subtil, priveaza oameniii de putere, in timp ce sustin ca de fapt le ofera solutii de a-si recastiga puterea. Atata vreme cat noi stam si ii asteptam pe “baietii buni” sa vina sa ne salveze, nu vom fi capabili sa discernem cine poarta in inima adevaratul nostru interes si nici nu vom fi capabili sa ne rezolvam singuri problemele.

Tratamentul pentru boala dualitatii

Cum poate cineva sa iasa din paradigma dualitatii? Primul pas este sa initieze un protocol de auto-curatare si sa revoce orice intelegeri facute cu orice fiinta, care nu au in vedere propriul interes. Urmatorul pas este sa fie revocate toate intelegerile care vad realitatea in termenii polaritatii. De fiecare data cand revoci o intelegere, asigura-te ca iei inapoi toata energia care a mers catre acea zona. Apoi afirma-ti angajamentul de a transcende paradigma controlului din partea demiurgului corupt, fara sa fii atras in bataliile inutile ale polaritatii.

De asemenea recomand o scurta practica zilnica de a revoca toate intelegerile care presupun sa experimentezi dificultati, limitari, relatii toxice, probleme de sanatate, probleme financiare, disfunctii familiale si orice altceva din viata ta care te vampirizeaza energetic. Numarul si cantitatea de intelegeri pe care pe care le-ai incheiat in mod inconstient in interiorul acestei matrici a falsei realitati sunt uimitor de mari. Cand acorzi atentie intelegerilor pe care inchei, atat cele subtile, cat si cele facute pe fata, ajungi sa vezi gratiile invizibile ale inchisorii in care te afli si vei descoperi ca aceste intelegeri sunt foarte multe.

Dupa ce te vei angaja in acest proces, vei constata reducerea numarului de “contacte” din partea fiintelor falsei lumini si s-ar putea sa te simti putin singur pana ce te obisnuiesti cu aceste schimbari. Este o perioada foarte buna sa-ti intaresti conexiunea cu Sineele tau Superior, cu miezul Pamantului si cu centrul Galaxiei. Pe masura ce te acomodezi, vei avea un somn din ce in ce mai bun si un simt care te va ajuta sa vezi mult mai bine prin minciunile deghizate in pozitivitate.

Daca esti contactat de o fiinta, poti sa-i spui ca doresti sa comunici doar cu cei care au trecut dincolo de dualitate si care sunt in afara controlului demiurgului corupt. Testeaza orice fiinta care incearca sa te contacteze. Intreaba-i clar si la obiect: “Esti de partea demiurgului?” Aceste fiinte ale adevaratei Lumini Divine, care exista in afara demiurgului, in Universul real, vor raspunde deschis tuturor intrebarilor. Doar sa fii constient ca ei nu vorbesc o limba asemanatoare cu a noastra, ci comunica prin ceea ce as numi o “telepatie spirituala”.

Tipul de comunicare este un indiciu important

Fortele Adevaratei Lumini Divine, care exista in afara demiurgului corupt nu sunt in nici un fel legate de dinamica emisfera cerebrala stanga – emisfera cerebrala dreapta si de polaritatea intuneric – lumina; acestea sunt caracteristici ale sub-universului demiurgului. Aceasta inseamna ca entitatile NU vor suna ca o voce in capul tau! In schimb ei vor folosi “telepatia sufletului” pentru a emana sentimente si expresii arhetipale si o lumina extrem de pura, care vorbeste direct sufletului.

Diferenta dintre o fiinta a adevaratei lumini divine si una a ierarhiei spirituale mincinoase este ca in primul caz lumina este calda, transmitand iubire pura si neconditionata, in timp ce ceea ce vine de la ceilalti este o lumina rece, patrunzatoare, coplesitoare, domminanta si adesea extrem de masculina. Dominatia masculina asupra ierarhiei spirituale mincinoase este desigur, motivul pentru care structurile religioase ale ierarhiei mincinoase au imputernicit cu totul un zeu masculin dominant si nici macar nu mentioneaza atotcuprinzatoarea creatoare feminina.

O alta diferenta majora intre fiintele falsei lumini ale demiurgului si fiintele Adevaratei Lumini Divine, care sunt aliniate cu Sursa Infinita a creatiei este aceea ca Lumina Divina nu controleaza, nu ordona, nu manipuleaza si nu este in nici un fel judiciativa. Sursa Infinita NU iti va impune nici o agenda, desi te va sustine in misiunea aleasa pentru dezactivarea demiurgului corupt. Nu ti se vor da “ordine de mars” de catre Sursa Infinita a fiintelor luminii divine, care opereaza in afara controluli demiurgului. Nu vei fi trimis, in vis, in nesfarsite misiuni epuizante si nu ti se va cere sa faci ceva care ar rezulta in pierderea energiei sufletului tau, asa cum fac impostorii ierarhiei spirituale mincinoase.

Fiintele Adevaratei Lumini Divine sunt suportive, iubitoare, grijulii si le pasa de tine ca individ. Pentru ei nu esti oar o rotita intr-un mecanism, ci ei inteleg ca esti un element vital, intrinsec conectat cu creatia. Ei au cel mai mare respect pentru cei care au ales sa se incarneze in “sistemul de fiare” al demiurgului corupt pentru a ajuta la dezactivarea lui din interior. Intr-adevar, trbuie sa fie Agenti Divini  care sa lucreze atat din interior, cat si din exteriorul demiurgului corupt pentru a-l dezactiva.

Discernamantul este vital

In perioada urmatoare voi scrie mai mult cu privire la acest subiect. Pana atunci va indemn sa va cresteti drastic nivelul de scepticism si sa va ascutiti discernamantul. Folositi-va intuitia si logica cu privire la informatia pe care o primiti. Intrebati-va mereu “ce agenda este aici?”. Intr-adevar, aceasta planeta ese victima unei conspiratii foarte mari, multi-dimensionale, iar energia noastra este drenata prin faptul ca suntem impinsi catre unul dintre cei doi poli. Oricine se simte indemnat “sa aleaga o parte” pur si simplu nu s-a trezit si nu vede faptul ca cele doua “parti” sunt doua fete ale aceleiasi monede care se afla in buzunarul demiurgului corupt.

Te indemn sa discuti aceste idei cu toti cei care iti sunt apropriati si se afla pe cai care ar fi putut fi manipulate de falsa lumina in trecut. Nu este nimic de care sa-ti fie rusine – fiintele falsei lumini sunt extrem de pricepute in a manipula si a minti.

Cei mai multi dinre voi care cititi asta ati ales deja sa fiti un Agent Divin si sa va incarnati pentru a dezactiva sistemul demiurgului corupt. Ati facut deja aceasta alegere si trebuie sa va duceti la indeplinire misiunea individuala. Pentru a face acest lucru este extrem de important sa taiati toate legaturile cu falsa lumina si cu ierarhia spirituala mincinoasa, sa va acordati timpul necesar pentru a va reface energia si puterea, daca simtiti nevoia si sa rugati Sinele Divin Interior sa va arate ce anme este nevoie sa faceti.

Ramaneti puternici in adevarata lumina Sinelui Interior Divin si a Sursei Infinite a Creatiei.

Cu multa dragoste,
Cameron Day

CINE E CAMERON DAY?


Cameron Day este un lucrator intuitiv cu energia, a carui experienta de viata l-a purtat mult dincolo de lumea fizica. La varsta de 20 de ani, cu un instoric familial budist, el a descoperit ca “Viata este Iubire”  si a cautat un mod de a trai acest adevar. A inceput sa exploreze cunostintele ezoterice si a invatat mai mult despre felul cum credintele noastre subconstiente influenteaza experientele acestei vieti in corp fizic. Cu o experienta in Yoga Kundalinica, meditatie si curatarea propriei energii, Cameron s-a angajat ca prin intermediul site-ului sau, sa impartaseasca direct cunostinte cu oricine este interesat in curatarea energiei negative din propria viata. El ofera de asemenea sesiuni de curatare energetica personalizata, pentru a ajuta in mod direct mai multi oameni sa exprime adevaratul lor Sine Divin Interior cat si Sinele Superior.

_______

Mihaela Onofrei
traducator si pagan

Nota traducatorului. Aceasta abordare a unui “fost” lightworker mi se pare extrem de valoroasa, pentru ca expune o serie de minciuni ale spiritualitatii mainstream. Totusi, lipsa de experienta a practicantului cu aspectele ezoterice intunecate este evidenta si influenteaza echilibrul articolului. De asemenea sunt regretabile o serie de abordari judiciative si cumva superficiale referitor la ceea ce in mod obisnuit este trecut sub eticheta de “entitati intunecate”. Personal sunt un ferm adept al ideii ca adevaruri importante despre fiinta umana, cat si despre Divin, acesta neefiind necesar o parte separata de om, se ascund intre umbre si in intuneric, acolo unde pentru multa vreme am refuzat sa privim.

Ca o explicatie generala, “lightworker” este un individual care incearca sa vindece (un alt om sau o anumita parte din realitate) “pe calea luminii si a iubirii”. Ca foarte multe dintre conceptele New Age, si acesta este o problema slab structurata (definitia este incerta, caracteristicile sunt neclare, iar directiile de evolutie impredictibile – asa este inteles conceptul de problema slab structurata in studiile sociologice). O cautare pe Google a termenului “lightworker” nu conduce spre o pagina care sa contina o definitie concreta, fie a si incompleta, ci la foarte multe pagini care enumera “semne” (20, 7, 15, 10 whatever) ca cineva ar “putea” fi “lightworker”.

Traducere si adaptare: Mihaela Onofrei (aripidenoapte)

Lasă un răspuns