Meniu Închide

PAGANII ROMANI AJUTA COPIII SARACI DE PESTE PRUT

In perioada 9 iulie 2019 – 5 septembrie 2019 Asociatia ROPAGANISM, in colaborare cu ASOCIATIA OSCAR FILIALA BISTRITA NASAUD desfasoara un proiect de ajutorare a 100 de copii defavorizati din Republica Moldova, Raionul Singerei, Sat Radoaia. In cadrul acestui proiect sunt colectate jucarii, haine, rechizite, precum si sume de bani care vor fi apoi donate beneficiarilor. Adresa punctului de colectare este: Calea Moldovei nr 3 B , ap 71, Mun Bistrita, jud Bistrita Nasaud.

Pe data de 6 septembrie o echipa mixta, formata din voluntari ai ambelor organizatii si un inspector moldovean pentru protectia copilului se va deplasa la fata locului pentru a imparti ajutoarele.


”In perioada de toamna a anului 2019 ASOCIATIA OSCAR FILIALA BISTRITA NASAUD desfasoara un proiect de ajutorare a 100 de copii defavorizati din Republica Moldova, Raionul Singerei, Sat Radoaia. In cadrul acestui proiect sunt colectate jucarii, haine, rechizite, precum si sume de bani care vor fi apoi donate beneficiarilor.

Cod IBAN pentru donatii : RO18RNCB0038163505300001.

O echipa mixta, formata din voluntari In perioada septembrie-octombrie 2019 ASOCIATIA OSCAR Filiala BISTRITA NASAUD desfasoara un proiect de ajutorare a 100 de copii defavorizati din Republica Moldova, Raionul Singerei, Sat Radoaia. In cadrul acestui proiect sunt colectate jucarii, haine, rechizite, precum si sume de bani care vor fi apoi donate beneficiarilor.”


Image result for jucarii rechizite ajutoare

Multumim anticipat pentru donatii!


Lasă un răspuns