Meniu Închide

Proiect: De Imbolc fii mai bun!

Săptămâna trecută, ca urmare a rămânerii unor resurse neconsumate de la proiectul de Yule in care in parteneriat cu Asociatia OSCAR Filiala Bistrita Nasaud am ajutat copii defavorizati din satele din judetul Bistrita, acum de Imbolc, ca inceput de nou an, 2020 sa ajutam copii din Centrul Rezidential de Copii de pe langa Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures, Birou Zonal Baia Mare.

Astfel, alaturi de colegul nostru, trezorier si lider al Sucursalei Bistrita Nasaud, cat si presedinte al Filialei Bistrita Nasaud a Asociatiei OSCAR, Emanuel Seretan vom dona in data de 3 februarie 2020, obiecte vestimenta pentru copii pana in 14 ani si jucarii pentru a le smulge un zambet la inceput de 2020.

E important ca fiecare copil sa aiba sanse egale la a se dezvolta si fii fericit, lucrul cel mai important. Presendintele Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN, Olteanu Cosmin este post tatar institutionalizat din Bacau si cunoaste foarte bine situatia acestor tineri, astfel incat vrea sa intoarca beneficiile primite inapoi catre cei ce au cea mai mare nevoie de noi, copilasii.

Va asteptam la evenimentul social-caritabil!

La eveniment vor participa reprezentanti ai DGASPC Maramures Serviciul Rezidential, prin stimabila dna Nora, Asociatia OSCAR Filiala Bistrita Nasaud, prin Seretan Emanuel, Sucursala TNPD Maramures, prin secretarul lor, Adrian Caslaru, Sucursala TNPD Botosani, prin Mona A. si presedintele Asociatiei, Olteanu Cosmin.

Lasă un răspuns