Meniu Închide

INFO: Informatiile cu privire la comunitatea pagana clasificate de TNPD

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN isi reafirma unicitatea si angajamentul fata de comunitatea politeista din Romania si arata inca odata ca interesul politeistului este superior oricarui grup ori entitate partizana unor alte scopuri.

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Avand in vedere diversele probleme din trecutul Asociatiei s-a aprobat azi in sedinta de urgenta, prin Procesul Verbal nr. 1 din 21 aprilie 2020, Dispozitia Presedentiala nr. 1 din 21 aprilie 2020 priviind dispunerea unor masuri de securitate suplimentara fata de furnizarea, prelucrarea si stocarea datelor interne si externe ale organizatiei sub prevederile Legii 182/2002 si a Regulamentului 679/2016, priviind GDPR.


Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Totodata noua presedinta a Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN, Sucursala Hunedoara din mun. Deva este domnisoara Balan Loredana.


Fotografie de cottonbro pe Pexels.com

Un alt proiect de hotarare l-a reprezentant prelungirea suspendarii de activitate pana in 17 mai 2020, ca urmare a prelungirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, prin Decretul Presedintelul Romaniei 295/2020, priviind combaterea raspandirii Noului virus SARS-COVID-19.

Siguranta personalului nostru e prioritara.


Fotografie de Keegan Everitt pe Pexels.com

Tot incepand de azi, grupurile tematice Wicca, Demonolatru si Kemetic sunt recunoscute legal de noi si de statul roman prin noi, astfel incat am avut grija ca in ultimii ani sa le pregatim pentru acest moment important.

DECIZIILE SI PROCESUL VERBAL

Lasă un răspuns