Meniu Închide

Mesajul transmis de președintele organizației cu ocazia celebrării Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Bifobiei și Transfobiei pe 17 mai 2020

Mesajul transmis de președintele organizației cu ocazia celebrării Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Bifobiei și Transfobiei pe 17 mai 2020:

Fotografie de Sharon McCutcheon pe Pexels.com

Anul trecut cu fostul am fost la Pride-ul, organizat in Cluj pentru ca cred intr-o Românie a tuturor gay, lesbi, Trans, bi, Queer, asexuali etc.

România e o țara in care schimbarea nu e imposibila, dar necesita multă voința, răbdare și cel mai important iubire.

Azi suntem alături de persoanele Trans cu ocazia #IDAHOBIT2020 (Ziua Internationala împotriva Homofobiei, Bifobiei și Transfobiei – 17 mai). Trebuie sa conștientizam nevoia de protecție socială din partea statului roman și ca voința populară exprimata prin vot liber la referendumul pentru redefinirea familiei și constatarea neconstituționalității prin decizia CCR nr. 534/2018 a articolului 277 din Codul Civil (nu se recunoaște parteneriatul civil și e interzisă căsătoria între persoane de același sex) trebuie transpusa de Parlamentul României printr-un proiect al parteneriatului civil și prin scoaterea ori modificarea acelui articol din Constituție, transpunând astfel, votul popular și decizia Curții Constituționale a României.


Sursa fotografiei: Arhiva Album Pride Cluj 2019 Facebook

Lasă un răspuns