Meniu Închide

ADEVĂRUL DESPRE GRUPUL INTERNAȚIONAL BUCURIA LUI SATAN

Bucuria lui Satan este o organizație „satanistă spirituală” care crede că Satan este adevăratul creator al umanității și că istoria a fost rescrisă de evrei care sunt cu adevărat extratereștrii spațiali reptilieni. Convingerile lor înconjoară această idee ca o justificare pentru toate acțiunile lor. Deținut și administrat în prezent de o femeie numită „Maxine Dietrich”, care spune că poate vorbi direct cu Satan, pe care îl numește „tată”. De asemenea, ei văd pe îngeri ca fiind vampiri energetici malefici care se luptă pentru a înlătura puterea și liberul arbitru dintre oameni. Dumnezeu sau Iehova este văzut ca un gigant inexistent care se învârte in energia cosmică, energie ce poate fi folosită de evreii menționați. Iisus Hristos este văzut ca un arhetip evreiesc care nu a existat niciodată și a fost creat din poveștile altor Zei. Ei spun că evreii îl folosesc ca modalitate de reținere a puterii împreună cu Biserica Catolică cu scopul suprimării „cunoașterii”.

Satan însuși este văzut sub multe nume, mai ales ca Enki din mitologia sumeriană ca zeul creator. Satan și Demonii Săi sunt văzuți ca diferiți Zei păgâni ai trecutului, precum Zeus, Isis și Astaroth, care au fost demonizați de evreii menționați. Adepții acestui lucru se văd pe ei înșiși ca „zei” și cred că centrele energetice cunoscute ca „chakre” sunt cheia dobândirii superputerilor. Prin meditație, ei lucrează pentru a le împuternici în speranța de a câștiga supraputerile menționate.

Maxine Dietrich – și identitatea ei reală

Identitatea ei reală este Andrea Herrington, soția fostului președinte al Partidului Mișcării Naționale Socialiste din Statele Unite ale Americii, Clifford Herrington. Ea însăși este pe jumătate nativă americană și o ipocrită care se urăște de sine și care impune idealurile supremației albe.

Întrunire a Partidului Nazist din Statele Unite ale Americii, înfățișându-l pe Cliff, președintele în față în costum negru și pe Andreea (Maxime) în ultimul rând îmbrăcată într-un hanorac sport turcoaz

Scopul organizației fantomă ce racolează minori din toate țările

Scopul real al acestui cult este de a recruta noi membri pentru Mișcarea Națională Socialistă sub apanajul unei organizații satanice. Ei implantează idei antisemitice care le revendică ca fiind “satanice” în timp ce Dna Herrington impune acest lucru prin diverse tactici psihologice de spălare a creierului. La fel ca orice altă organizație neo-nazistă, ei vor să extermine pe toți negrii, asiaticii, latinii și americanii nativi, lăsând doar rasa albă vie. Cu toate acestea, acest cult satanic a fost dezvăluit în prezent de președintele NSM, ca aparținând soțului Andreei, Clifford Herrington, acesta fiind concediat în urma acestor lucruri din organizația politică.  Scopul rămâne același deși aceștia nu mai fac parte din mișcarea neonazistă din SUA.

Condiționare mentală

Bucuria de Satan începe ca orice alt cult care promite fericire și protecție, în timp ce pretinde un sistem fals de credințe nefondate. Oricine are cunoștințe oculte minore poate dezbate toate convingerile și predarea site-urilor, dar acest lucru nu este un factor, deoarece este pentru a atrage adolescenți rebeli și persoane din afară care nu știu nimic. După implicarea inițială în grup, un „Ritual de Dedicație” este împins în mod constant asupra lor ca un contract inutil. Aceasta este folosită ca o capcană subconștientă pentru a implanta ideea că aparțin așa cum fac majoritatea cultelor. Următoarele amenințări constante sunt supuse membrilor că, dacă părăsesc, lucrurile rele li se vor întâmpla. Diverse referiri la „membrii” care au plecat sunt făcute pentru a incita frica înăuntru pentru a-i menține în grup. De asemenea, diferitele meditații de pe site sunt în mare parte furate și au fost modificate din stările lor inițiale. Datorită lipsei de cunoștințe a Andreei cu privire la acest subiect, modificarea ei provoacă leziuni mintale persoanelor care le fac, care includ, dar nu se limitează la: somn excesiv, halucinații și paranoia. În mod ironic, membrii argumentează în permanență că pot gândi liber, iar inafară gândirea este sub control de către „inamic”, lor nefiindu-le permisă nicio informație care le pune în conflict gândurile. Domnișoară Herrington îi hrănește cu informațiile oculte bastardizate care le deformează gândurile pentru a se conforma ideologiei sale neo-naziste. Oricine spune ceva este imediat etichetat ca un trădător sau „dușman al lui Satan” și interzis din grup, iar cuvântul lui Herrington este lege. Orice conflict este imediat etichetat drept „fals” sau de a fi corupt de evrei. În acest moment, ei se află într-o stare foarte profundă a sindromului Ratchet, unde evadarea este foarte greu de găsit.

Confuzia credinței

Ain Sof

O afirmație foarte bine cunoscută printre ei este că diferiți Demoni și Zei au fost cunoscuți de-a lungul veacurilor prin diferite nume diferite. Acest lucru este ridicol, deoarece numele sunt amestecate, fără vreo legătură cu realitatea teologică sau mitologică, fără nicio dovadă din diferite culturi, cum ar fi modul în care ea susține că Astaroth (demon Goetic) este văzut și ca Innana (sumerian), Athena (greci), Aset (egiptean) și Anat (ugaritic), lucru ce se poate verifica prin lecturarea a diferitelor ierarhii demonice (Dukante) și mitologiile antice.

Cine este Tatăl Satan?

O amăgire paranoică creată în mintea dnei Herrington. „Părintele Satan” ei este doar un amestec al altor zeități din diferite alte culturi, deoarece nu are nicio bază despre caracterul lui Satan. Din această cauză, ea a susținut că Satan este: Enki, Ea și Melek Ta’us pentru a obține teren pentru revendicările sale. Acestea sunt ușor contestate de oricine caută 2 minute (timpul efectiv de căutare poate fi mai mic).

Zeii Romei

Convingerile ei despre Satan ca ENKI sunt de fapt extrase din cărți fictive scrise de un om pe nume Zecharia Sitchin, care este destul de ciudat evreu. Teoria sa se referă la o presupusă a 12-a planetă numită Nibiru care s-a prăbușit într-o altă planetă care se afla între Marte și Jupiter numită Tiamat. Coliziunea rezultată ar fi creat pământul, centura de asteroizi și comete. Tiamat ar fi fost casa unei rase extraterestre avansate cunoscute sub numele de Annunaki care a supraviețuit și a continuat să trăiască pe pământ. Pe pământ, Annunaki ar fi creat oameni prin amestecarea genelor lor cu homo erectus ca formă de muncă a sclavilor pentru a lucra în minele de aur. Afirmațiile lui Sitchin au fost demontate de mult de astrologii și geneticii moderni, dar, desigur, oferă ficțiuni foarte distractive. De asemenea, demn de menționat este modul în care doamna Herrington ia și asociația numelui său de Satan și alți Demoni, deoarece Sitchin a susținut că Enki este, de asemenea, Ptah și Poseidon în diferitele mituri.

Gândirea lui Satana ca Melek Ta’us a fost luată dintr-o inexactitate a Bibliei Satanice, unde este menționată ca un nume infernal de Satan (deși funcționează). Melek Ta’us în realitatea sa este un înger al yezidilor. Deși mulți vor susține că yezidii sunt credincioși ai diavolilor, ei sunt chiar opusul în timp ce se închină îngerilor. Yezidis sunt o sectă a religiei Yazdanismului care derivă din cuvântul kurd Yazdân, adică Dumnezeu sau înger. Melek Ta’us însuși este o iluminare a lui Dumnezeu creată înaintea oamenilor și un slujitor al acelui zeu. El este reprezentantul lui Dumnezeu între el și umanitate NU o entitate ce poate fi asociată lui Satan sau Demonilor. Doamna Herrington a luat această asociere pentru ca și Cartea Neagră a Yezidilor să-și întemeieze afirmațiile, dar, bineînțeles, site-ul ei nu este pentru iluminat.

La sfârșit, totul a fost făcut ca o încercare ieftină de a face ca Satanul ei să pară mai vechi decât Iudiasmul, dar, după cum puteți vedea mai sus, nu există un motiv real pentru această mizerie măcelărită. Nu există un Tată Satan adevărat în această religie și accepțiunea demonolatră transpune foarte clar cine e Satan și care sunt entitățile din Sitra Ahra (IAD în accepțiunea creștină). 

Cine este Satan cu adevărat?

Adevăratul Satan în actualitate își are originile în mitologia evreiască. El este cu adevărat îngerul morții Sammuel, cu titlul dat de zeul său fiind Ea-Satana sau adversarul. Slujba lui pe pământ este să ispitească omenirea la păcat, să nu se supună, să fie rău. De-a lungul tentațiilor sale, inimile celor care rezistă devin mai puternice din cauza ei, așa cum este treaba lui. El nu este cu adevărat rău, dar acționează așa pentru că aceasta este funcția lui angelică. În Vechiul Testament, singura referință făcută la el este în timpul cărții lui Iov, unde credința lui Iov este testată de Sammuel printr-o serie de tragedii.

Scena Paradisul Pierdut a lui Dante înfățișându-l pe Satan și Demonii Săi

Totodată Demonolatria sau Satanismul Tradițional vorbește despre această entitate ca fiind un locuitor al Sitra Ahra, lucru descris de numeroși demonologi sau demonolatri în scrierile lui Richard Dukante, Alexander Will, Thomas Karlson, S. Connoly etc. Acesta ajută oamenii să descopere vidul (AIN SOF), dimensiune de unde se naște lumina și prin aceasta omul devine mai puternic și poate accede la statutul de Zeu.

Naziștii adevărați nu sunt sataniști

O altă revendicare a dnei Herrington este că aceasta susține că Hilter și alți membri ai partidului nazist german erau sataniști. Acest lucru este absolut lipsit de sens, mai ales că Satanismul nici măcar nu exista pe atunci. Pentru început, Adolf Hitler a fost crescut de fapt creștin și a declarat public că este creștin de mai multe ori. Au existat, de asemenea, cazuri în care a declarat necesitatea Creștinismului, cum ar fi 23 martie 1933. El s-a adresat Reichstagului:

„Guvernul național consideră cele două mărturisiri creștine (adică Catolicismul și Protestantismul) drept cei mai importanți factori pentru menținerea naționalității noastre…. În același mod, Guvernul Reich-ului, consideră Creștinismul drept fundamentul de nezdruncinat al moralei și al codului moral al națiunii, acordă cea mai mare valoare relațiilor de prietenie cu Sfântul Scaun și încearcă să le dezvolte ”.

Chiar și în autobiografia sa „Mein Kampf” a afirmat că Isus

Hitler cu Papa Pius al XII-lea în Germania Nazistă

„Nu a ascuns atitudinea sa față de poporul evreu și, când a fost necesar, a luat chiar biciul pentru a alunga din templul Domnului acest adversar al întregii omeniri, care atunci, ca întotdeauna, nu vedea în religie altceva decât un instrument pentru existența sa comercială. În schimb, Hristos a fost pironit pe cruce ”.

Totuși, în spatele ușilor închise, el era mai mult un agnostic cu simpatii față de Creștinism, dar nu le-a negat niciodată. Nu avea legături satanice sau oculte, ba chiar ridiculiza ideile despre ocultism și neo-păgânism în spatele ușilor închise. Toate  afirmațiile doamnei Herrington asupra „hitlerului satanic” nu au dovezi care să le susțină și arată doar incompetența ei.

„Cunoașterea” Andreei

Pe numeroase grupuri Dna Herrington vorbește constant despre „cunoaștere secretă” și despre presupusa inteligență academică. La sfârșit, totuși, acest lucru se rezumă la câteva cuvinte simple:

  • Chakra
  • Kundilindi
  • Meditaţie
  • Aură
  • Putere
  • Evrei

În tot ceea ce scrie ea, aceleași cuvinte exacte apar continuu împreună cu orice informație pe care o poate distruge. Tendința recurentă este:

  1. Chakrele și Kundilindi vă vor aduce superputeri.
  2. Meditația este necesară pentru a obține chakra și Kundalini.
  3. Evreii au furat totul, evreii au toată puterea, evreii au toți banii și orice se poate spune negativ despre evrei.
  4. Satan vrea să ai putere.

Toate acestea sunt cunoștințele lui Andrea și orice adăugat este scos automat din context sau din surse New Are care sunt suficient de bastardizate. Împreună cu această ideologie neo-nazistă sunt alimentate în mod inconștient cu „cunoașterea” ei deja foarte dăunătoare. Acest lucru îi pregătește pentru aderarea la NSM, dacă nu ar fi expulzați pentru că sunt „sataniști”.


Site-uri web care nu acceptă și își bat joc de Bucuria lui Satan

Hungary for Satan Exposed (https://hungaryansforsatanexposed.wordpress.com) site de prezentare a conspirațiilor BLS

SiJos (http://s13.invisionfree.com/SIJOS/index.php?) : O placă de mesaje excelentă pentru eliminarea JOS

Puterile lui Satan (http://satans-powers.tk) Un site creat de un fost mare preot al lui JOS care arată funcționarea interioară a organizației.

Lasă un răspuns