Meniu Închide

CP: TNPD și UI solicită MAI să oprească Inchiziția și Compartimentul pentru Moravuri din Poliția Română

Acum câteva zile am sesizat că pe site-urile Inspectoratelor Județene de Poliție s-au infințat compartimente ce se ocupă cu apărarea valorilor morale și combaterea Satanismului, lucru ce ne-a trezit amintiri de care sincer sa fim nu ne era dor.

Practic in actualele subunități ale Poliției Române funcționează compartimente inchizitorești, a căror activitate este investigharea vieții private a oamenilor și restricționarea spiritualității unor practicați păgâni, in speță a celor Demonolatri.

Având in vedere cele amintite anterior am inceput să găsim modalitățile de combatere a acestui fenomen ce a luat naștere in România. Astfel, am discutat cu dna avocat Logojan Maria și consilier juridică, Mitrofan Diana pentru a găsi metodele potrivite de a ataca aceasta problemă.

Totodată in urma discuțiilor cu Lavric Ioan, președintele grupului tematic Ucenicii Întunericului si cu cei de la Platforma Pagan Acceptance am căzut comun deacord cu trebuie să sesizăm Ministerul Afacerilor Interne și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, in vederea sancționării celor responsabili și totodată a distrugerii acestui tip de compartiment.

Tot in aceeași am sesizat alături de Asociația OSCAR, Filiala Bistrița Năsăud către Ministerul Sănătății, cât și transmis la presă, la Starea Nației cazurile in care pacienții COVID-19 sunt ținuți in condiții inumane la Spitalul dezafectat din Reșița (Spitalul Județean Reșița. 

Având in vedere că mulți ne-au întrebat motivul pentru care noi ne-am implicat in acest caz este pentru că noi, ca și păgâni avem și o dimensiune și o datorie socială a credințelor noastre, fapt ce ne obligă să luăm acțiune asupra abuzurilor și să ne implicăm in mod activ in viața comunitară.

Lasă un răspuns