Meniu Închide

Donează pentru sediul social al TNPD*

Asociația THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PĂGÂNI), CUI 43093143 are sediul social în blocul T73, de pe Str. Grigore Ionescu 63 din mun. București, Sector 2. Pentru a împărtăși bucuria continuării activității noastre, TNPD a decis să facă o strângere de fonduri pentru a își putea continua activitatea la sediul său.

Sediul nostru se află într-o clădire la 1000 de metri distanță de Hotel Intercontinental, este certificată LEED Platinum și respectă cele mai ridicate standarde în domeniu, având totodată implementate o serie de măsuri de protecție și siguranță în contextul pandemiei de COVID-19. Birourile noastre se află la etajul 4 și ocupă o suprafață de 1075 mp utili.

În sediul TNPD din str. Grigore Ionescu lucrează 20 de oameni, alți 60 de membri ai echipei lucrând la nivel național, în cele mai mari orașe ale țării. De la începutul lunii septembrie a anului trecut, compania a implementat și flextime, iar în contextul pandemiei, oamenii din TNPD au opțiunea de lucra de la birou sau remote.

Menținerea unui mediu de lucru atractiv este o preocupare permanentă în TNPD, oamenii deschiși, atmosfera plăcută fiind principalele aspecte apreciate de-a lungul timpului de colegii din echipă. Sperăm ca menținerea acestui sediu cu multiple facilități, poziționat într-o zonă de interes a Bucureștiului, ușor accesibilă, ne va ajuta să ne menținem actualii colegi fericiți și să atragem noi talente în echipa noastră
Olteanu Cosmin
Cofondator & Președinte TNPD

THE NEW PAGAN DAWN este asociație românească, prima și cea mai mare organizație culturala din România care are drept scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea informațiilor despre cultele păgâne/neopăgâne și a științelor ezoterice. Are sediul la mun. Bucuresti. În afară de promovarea informațiilor cu privire la cultele păgâne/neopăgâne și a științelor ezoterice, asociația desfășoară activități religioase, campanii de ecologizare și apărare a patrimoniului dacic, diverse activități educaționale (colocvii, conferințe, centre educaționale), sprijină dreptul de cult al adepților săi, sesiuni de practici yoga, tantra etc.. 

Colegii noștri sunt disponibili în peste 22 de județe la nivel național, pe site și în cele 4 sucursale internaționale pentru diaspora românească din Austria, Germania, Franța, Marea Britanie, Republica Moldova.

*Avem nevoie să strângem 450 de RON pentru a putea prelungi Contractul de Chirie pentru sediul organizației din București. Puteti dona cate 50 de lei pentru acest sediu. Daca 9 oameni am dona am reusi sa strangem banutii necesari pentru sediul nostru.

Pentru a ne ajuta click aici:

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: