Meniu Închide

CP: Atacurile grupurilor nazi friendly la adresa TNPD

Reactionam la atacul indreptat impotriva colegilor de la TNPD Satu Mare si TNPD Bihor de catre un grup ce apartine unui grup pseudo-pagan pe care il vom evita aici, cu accente neonaziste si care nu intelege esenta caii noastre. Ei nu au inteles ca interdictiile noastre de a comenta pe paginile Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN nu vizeaza restrangerea dreptului la libera exprimare, ci vizeaza igiena paginii prin interzicerea oricaror limbaje vulgare sau informatii defaimatoare false. 

Evelin a fost numita acum aproape jumate de an la TNPD Bihor presedinta, in chip asemanator cu dna. Maria Voicu la TNPD Satu Mare. Ambele sunt practicante vechi a cailor noastre, cu studii superioare si un simt deosebit de respect fata de valorile politeiste si sociale. 

Totusi, luam act cu intristare de la aceste atacuri a doi “barbati” care au simtit sa ne arate “barbatia” fata de colegele noastre. Daca astfel de actiuni vor continua vom avea grija de dl. Catalin (Sven) si dl. Radu in fata autoritatilor romane. 

Cauzele Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN vizeaza comunitatea politeista din Romania, protejarea, promovarea si apararea ei, promovarea informatiilor despre cultele pagane si stiintele ezoterice, apararea si conservarea monumentelor istorice si culturii precrestine, cat si protectia si formarea unei atitudini de respect fata de Natura. Totusi pozitia organizatiei si a comunitatii pagane autentice si nu cea care imprumuta credinte crestine, straine spatiului nostru este protectia si incluziunea comunitatii LGBTQ, iar in cazul uniunilor religioase noi oferim uniuni religioase atat pentru persoanele heterosexuale, cat si persoanelor gay. 

Cotizatia la momentul actual in Asociatie, conform Regulamentului de Organizare si Functionare este de 100 de ron/an sau 25 de lei/luna (aprox. 20 de euro/an, 5 euro/luna), deci cei 100 de euro nu stim de unde au fost imaginati. In ceea ce priveste cheltuielile acestor bani sunt publice pe site-ul Asociatiei si vizeaza achitarea de plati catre avocat, contabil, furnizorul de servicii de telefonie, achizitionarea pachetelor de hosting pentru site-urile organizatiei etc si nu au ca scop deturnarea de fonduri (infractiune) catre persoane parte din executivul Asociatiei, membri sau entitati straine organizatiei. 

Cine are cunostiinta de vreo frauda financiara se poate adresa la mail [email protected] pentru a combate orice posibila fapta de deturnare de fonduri. 

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE, PR SI PROMOVARE al Asociatiei 

Lavric Ioan, purtator de cuvant

Lasă un răspuns