Meniu Închide

CAUZA: Un loc de veci si un loc pentru muribunzii pagani

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, va invita sa donati pentru infintarea primului cimitir ecologic din Romania, destinat comuniatii pagane.

Ca și în cazul altor cimitire verzi, Cimitirul va combina conservarea spațiului verde cu înmormântarea corpurilor neimbalsamate. Pe langa acest cimitir, pe teren vor fi construite, din fonduri europene, un templu si un asezamant pentru a usura trecerea muribunzilor sau a celor aflati intr-o boala terminala, dar care nu necesita de asistenta medicala deosebita. Asezamantul urmeaza sa fie deservit de voluntari, ingrijitori si consilieri psihologici specializati pe probleme ridicate de iminenta mortii. Cimiturul va fi locul de odihna pentru ramasitele practicanților păgâni ai unei varietăți de forme ale religiei bazate pe sacralitatea Naturii.

Cimitirul va fi administrat de Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, prima și cea mai mare organizație culturală din România, care are drept scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor prin popularizarea informațiilor despre cultele păgâne/neopăgâne și a științelor ezoterice. In Romania, conform unei cercetari proprii din 2017 existau peste 20000 de persoane ce isi declarau apartenenta la diferite traditii religioase pagane.

Avand in vedere oportunitatea ivita din partea unei membre a Asociatiei ce detine, in jud. Giurgiu, un teren de 1000 mp, dar care mai are de platit 5000 de lei transa ramasa catre propietar, impozite si taxe venim catre dvs cu o solicitare de a ne sprijini financiar in realizarea obiectivului.

Pentru orice alte detalii ne puteti contacta pe telefonic +40745686833 sau la adresa de e-mail [email protected].

Processing

Doneaza

  • lei *

Sau CONT BANCAR

Titular cont: ASOCIATIA THE NEW PAGAN DAWN

IBAN: RO42CECEB000XXRON1664283

Banca: CEC Bank

Cod SWIFT: CECEROBUXXX

Lasă un răspuns