Meniu Închide

CP: Nota referitoare la diseminarea programelor PPA de Ambasada Suediei la Bucuresti

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, prin intermediul Platformei Pagan Acceptance, organizatie comunitara de reprezentare si sustinere a minoritatilor politeiste din Romania, dar si parte a unor progame de ajutorare a comunitatii LGBTQ+ saluta cu pozitivitate si recunostiinta diseminarea programelor noastre de activitati destinate comunitatii LGBTQ+ si comunitatii pagan LGBTQ+ de catre Ambasada Suediei la Bucuresti pe paginile lor de socializare.

Tinem sa va multumim pentru mesajul de acceptare promovat incontinuu de dvs si de celelalte ambasade, ce ajuta Romania in pozitionarea ei pe un traseu european, al incluzivitatii si deschiderii fata de aproapele nostru. Diseminarea dvs reprezinta inca o dovada a afirmarii dvs ca un aparator al dreptatii si iubirii, la care fiecare dintre noi este chemat zilnic, indiferent de optiunile noastre religioase sau politice.

Din pacate luam act cu tristete de faptul ca unele persoane reactioneaza negativ si violent la iubire si speram ca acestea sa isi regaseasca iubirea din launtrul lor, daca din pacate viata nu le-a oferit sansa de a primi iubire. Cert si drept este ca noi ii iubim si pe acestia.

Lasă un răspuns