Meniu Închide

CP: Prezenți la Bucharest (LGBTQ+) Pride

În decursul acestei zile am fost prezenți la Bucharest (LGBTQ+) Pride 2021, organizat de Asociația Accept anual, în București, loc unde am susținut alături de comunitatea pagana iubirea, indiferent de orientarea sexuală a cuplului care o compune.

Iubirea e o învățătura divina, Învățată de la Zei și transpusa în practica comunității păgâne, în armonia elementelor ce compun Universul fizic, dar și cel spiritual.

Președintele Asociației a reușit sa vorbească și cu câțiva oameni despre aceasta iubire, cu Vlad Vinski, director executiv al MozaiQ, cu Mihnea Teodor de la Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți, cu Remus Cernea, primul parlamentar pro LGBTQ+ din România, cu Visinel Balan, consilier la Ministerul Tineretului și Sportului, cu Vasile Porumbarul, președinte al Asociației Viitorul Tinerilor din Prahova, cu Rafaelo Varga, reporter Realitatea și multi alții.

Am reafirmat în fata publicului, dar și a câtorva interviuri susținute de noi pentru RTV, TVR, Digi și jurnaliști civici iubirea și susținerea fata de comunitatea LGBTQ+, dar și fata de comunitatea pagana LGBTQ+, fiind prima mișcare Gay Păgân din România.

Luam act, unsa cu Tristețe de existenta unor grupuri fasciste precum Noua Dreapta care încă vor o societate divizata între noi (tradiționalii) și voi (cei ce nu sunt din prima categorie), care refuza sa înțeleagă și empatizeze cu nevoile altora și care doresc impunerea unui set strâmb de valori ca norma de drept comun.

Lasă un răspuns