Meniu Închide

CP: Modificări privind administrația ORR

Comunicat de presa

Modificari privind administrația ORR


În decursul acestei zile de 16 august 2021 având la baza niște neînțelegeri între vechiul președinte Antonius Karasulas și administrația Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN, neînțelegeri ce priveau cine și cum administrează prezentul grup tematic (stabilit în Regulament, art. 38 ca este al TNPD), Asociatia THE NEW PAGAN DAWN a recepționat demisia scrisă a dlui Antonius, iar pana la alegeri ulterioare interimatul va fi asigurat de Consiliul Director al Asociatiei prin intermediul dlui. Moisei Ovidiu-Constantin.


Din păcate, dl. Antonius a înțeles ca e bine ca administrarea acestor pagini, site-ul și grupul sa fie preluate, fără vreo consultare în prealabil a Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN, administratorul de drept și au apărut diverse sincope ori comunicări duplicitare.


Totodata, menționam ca site-ul odinicriteromania.com nu este site-ul oficial al acestui grup tematic și l-am somat pe dl. Antonius sa îl șteargă într-un interval de 7 zile, în caz contrar vom cere retragerea sa de către ANCOM.
Vom iniția discuții cu partenerii nostrii de la The Odinic Rite of Australia pentru a ii notifica cu prezenta schimbare și pentru a continua bunele relații bilaterale dintre organizațiile noastre, în beneficiul direct al comunității odiniste din Romania.


Cu respect,

Presedinte interimar, Moisei Ovidiu


Noul site este www.odinism.thenewpagandawn.eu.

Noua adresa de mail este [email protected].

Noul număr de telefon este (+40)774924367.

Lasă un răspuns