Meniu Închide

CP: Primaria Mun. Bucuresti a autorizat Marsul Bucharest Pagan Pride – Ed. 1

Asociatia The New Pagan Dawn (Noii Zori Pagani) va organiza, in perioada 23 – 30 Octombrie, 2021 prima editie a manifestarii Bucharest Pagan Pride.

In contextrul crizei epidemiologice cu care se confrunta Romania, am luat decizia de a oraganiza aceasta manifestare pentru a atrage atentia asupra respectarii drepturilor paganilor si practicantilor spiritualitatii de mana stanga si a creste vizibilitatea comunitatii noastre. In mod frecvent, practicantii nostri se confrunta cu discriminarea, cu incalcarea drepturilor lor si uneori cu situatii delicate, in care fie ei, fie membrii ai familiilor lor, sunt amenintati. Date fiind aceste circumstante am apreciat ca este nevoie sa reamintim societatii din care facem parte o serie valori esentiale, precum incluziunea, toleranta, echitatea, protejarea categoriilor vulnerabile.Manifestarea se va desfasura cu respectarea stricta a tuturor conditiilor de protectie igienico-sanitara prevazute de legislatia in vigoare.

Sambata, 30 octombrie, incepand cu ora 17 va avea loc Marsul Pagan Pride, care va pleca din Piata Victoriei si se va incheia cu o adunare publica in Piata Universtiatii. Toti cei care doresc sa participe la mars trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate si certificatul de vaccinare COVID-19.Nu suntem cipati 🙂

Nu sustinem nici un fel de teorii ale conspiratiei sau ideologii extremiste.Dorim doar sa ne protejam participantii, prin vizibilitate, intr-o tara in care slaba eficienta institutionala creaza constant vulnerabilitati in ceea ce priveste “asigurarea respectarii si exercitarii drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice, statornicite prin Constitutie”.

 

Mai multe pe bucharestpaganpride.eu

Lasă un răspuns