Meniu Închide

CP: Ordo Dracul subiect suspect al diferitelor infracțiuni

📙 Satanic Panic este o panică morală formată din peste 12.000 de cazuri nefondate de abuzuri rituale satanice începând în Statele Unite în anii 1980, răspândindu-se în multe părți ale lumii până la sfârșitul anilor ’90 și persistând astăzi.


😓 Din păcate prejudecățile legate de practicile Caii Mâinii Stângi și a Păgânismului își găsesc validarea unora in organizații a căror activitate este suspectă de a fi înafara legii și contrară ortopraxiei păgâne.
❗️ Ordo Dracul, grup suspect de fapte legate de crima organizată condus de așa numitul Andreas Bathory, adus in atenția comunității păgâne de Redactia ROPAGANISM in Iulie-August 2020 prin anchetele conduse de Adrian C., redactor șef au fost reactualizate in aceste zile.


⚠️ Acest grup, din datele strânse până la ora actuală ar fi suspect de a avea legături dubioase cu mafia, proxenetismul, traficul de stupefiante, ritualuri de sânge și multe altele, dar și care a început din declarațiile unor foști membri o campanie internă de denigrare a Asociației, de amenințare cu violența și practici de intimidare.
🗣 Răspunsul nostru este ferm și in sprijinul comunității păgâne. Nu renunțăm și apărarea comunității păgâne de astfel de personaje este prioritară.


⚖️ În colaborare cu DIICOT, respectiv Interpol la nivelul Departamentului Juridic al Asociației s-a constituit o comisie de cercetare a cazului acesta pentru a strânge evidențele necesare stabilirii realității privind acest grup și care va lua in scurt timp reacțiile potrivite și legale și publice față de existența acestei organizații.


📞 Sunteți invitați să raportați orice incident legat de această grupare, sub anonimitate, să nu vă alăturați acestui grup și să vă păziți de acesta.


Sursa fotografiei: Satanic Panic. Vox.com

Articol ROPAGANISM din august 2020: https://redactiaropaganism.eu/2020/07/11/capcana-academy-of-occult-arts-ordo-dracul/

Lasă un răspuns