Meniu Închide

Drept la replică față de articolul ”Descoperire ciudată într-o pădure din Botoșani: Zeci de păsări au fost găsite spânzurate”, publicat de Delia Mușetescu, in DBonline.ro in data de 16 februarie 2022

Ne exprimăm intreaga părere de rău față de acțiunile intreprinse cel mai probabil de niște tineri teribiliști in Botoșani.

Spânzurarea unor animale nevinovate intr-o pădure nu este o acțiune morală și nici legală, iar că tot vorbim de moralitate nu are treabă nicidecum cu Păgânismul, credință spirituală orientată spre Natură, deci nu am avea cum să practicăm astfel de acțiuni. Chiar mulți dintre practicanții păgâni aleg o viață vegană/vegetariană tocmai pentru a proteja și mai mult Natura și a infiera că animalele nu trebuiesc omorâte, nici măcar pentru consum alimentar.

Sursa fotografiei: Delia Musetescu / DBOnline.ro

Sperăm ca autoritățile să ia măsuri aspre in acest caz, iar in spiritului dreptului la replică solicităm DBOnline să publice prezentul drept de replică prin care să se corecteze orice fel de asociere a acestei odioase crime cu vreun ritual păgân.

DEPARTAMENTUL DE PR, COMUNICARE ȘI PROMOVARE

Serviciul de comunicare publică și relația cu presa

Purtător de cuvânt, Lavric Ioan

Articolul cu pricina: https://buff.ly/33yieUg

Lasă un răspuns