Meniu Închide

Dumitru Viorel Focsa vrea interzicerea sectelor anti-creștine. Poziția THE NEW PAGAN DAWN

Înțelegerea precară a valorilor societăților libere, aceleași valori pentru care el, Dumitru Viorel Focșa, zis și Fuxia astăzi poate sa hărțuiască oameni de la tribuna Parlamentului și sa facă circ din locul in care se da ora exactă, dar și înțelegerea precară a valorilor pe care le statuează mândru, dar ipocrit prin piept prin atributele de creștin, credincios și apărător al dreptei credințe îl transforma pe Focsa intr-o Fuxia și îl înscrie in rândul politicienilor de carton, a politicienilor frivoli și tip out and in ai politichiei românești.

Hărțuirea comunității păgâne, calomnierea ei, jignirea unei comunități și a oamenilor de valoare ai societății de la tribuna Parlamentului, ori prin interpelări penibile către colegi de ai noștri din Ministerul Justiției arată doar lipsa de empatie fata de alți oameni, lipsa de aderentă la valorile democrației și valorile creștine de a îți iubi și accepta aproapele și îl vor pune in următoarea perioada in fata unui proces civil cu daune frumoase pentru comunitatea pagana, din salariul sau de politician 0, minus infinit.

Mulțumim pentru deosebita creație artistica a acestei crete, frivole și crizate a terminațiilor de la Alianța pentru Unirea Românilor – AUR, respectiv Alianța pentru Unirea Românilor – județ Constanța.

Câteva dintre marile cuvinte ale Fuxiei

Sursa postării cu intrebarea către dl. ministru al Justiției, Predoiu: https://www.facebook.com/DVFocsa/posts/400503468742688

Videoclip din Parlament cu acesta: https://www.facebook.com/DVFocsa/videos/278765797756646

Sursa postării: https://www.facebook.com/DVFocsa/posts/395136112612757

Declaratia politica a lui Focsa:

http://www.cdep.ro/pls/steno/steno2015.stenograma?ids=8399&idm=1,025&idl=1

Intrebarea lui Dumitru Focsa către Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu:

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii?idi=66410&idl=1

http://www.cdep.ro/interpel/2022/i4368A.pdf

Lasă un răspuns