Meniu Închide

TNPD Constanta imbraca forma Filialei. A V-a Filiala a TNPD

🫵 Zilele acestea ne aflam la Constanta pentru a deschide a V-a Filiala a THE NEW PAGAN DAWN din cele peste 20 de sucursale existente.

👣 Tradiție și continuitate in lucrarea Zeilor!

#tnpd#paganism#wicca#discurs#momente#trend#promovare#aparare#traditie#thenewpagandawn

TNPD Constanta, structura apartinant THE NEW PAGAN DAWN cu scopul de ridicare nivelului spiritual al constantenilor prin popularizarea informațiilor despre cultele păgâne/neopăgâne și a științelor ezoterice, apararea, protejarea si promovarea informatiilor legate de Paganism si oferirea unei platforme de dezvoltare si autoreprezentare spirituala, deschisa in 24 mai 2019, de Hututui Corneliu, presedintele TNPD Constanta sub binecuvantarea Consiliului Director al THE NEW PAGAN DAWN, avand sediul in Bulevardul I. C. Bratianu, nr. 45A, bl. O, sc. A, et. 6, ap. 64, Constanta are o istorie in ceea ce priveste reprezentarea comunitatii pagane locale, dar mai ales lupta cu neregulile Arhiepiscopiei Tomisului.

In pandemia am sesizat alaturi de comunitatea pagana locala, dar si cea de crestini atunci cand Arhiepiscopia a inceput prin magafoane sa deranjeze pe Bulevardul Mamaia (face legatura intre Constanta si Statiunea Mamaia) cu slujbe din pricina faptului ca nu puteau sa oficieze slujbele in biserici.

In multe cazuri de genul, dar si altele de protectie a paganilor, sau a faunei am fost implicati, iar conducerea TNPD Constanta a fost prompta si a actionat cu intelepciune.

Comitetul Administrativ al TNPD Constanta e format din Hututui Corneliu, in calitate de presedinte si membru fondator, respectiv de Mario Cassian, in calitate de secretar si membru fondator. In trecut, perioada 2019-2022 in calitate de secretar a detinut functia Andreea Lacatus. Aceasta este in continuare parte a THE NEW PAGAN DAWN si a TNPD Constanta si sprijina prin efortul si dedicarea ei savarsirea scopului asociatiei.

Lasă un răspuns