Meniu Închide

Donații de Yule pentru copii și tinerii instituționalizați de la DGASPC Sector 1 București

În spiritul sărbătorilor de iarnă, ne dorim să împărtășim bucuria și am oferit o mână de ajutor copiilor și tinerilor instituționalizați din medii sărace din București.

Pentru acest lucru, am decis să acordăm donații către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1 București, care se ocupă de protejarea și îngrijirea acestor copii și tineri.

Donațiile noastre au inclus haine călduroase, jucării, dulciuri și alte bunuri necesare pentru a le face sărbătorile mai speciale. Sperăm că aceste donații vor contribui la crearea unui mediu mai confortabil și mai plăcut pentru copiii și tinerii instituționalizați și le vom dărui cu drag și cu speranța că vor aduce un zâmbet pe chipurile lor.

Acest eveniment nu ar fi fost posibil  fără sprijinul partenerilor noștri de la Asociatia Forumul Ajutorului Reciproc, Arhidieceza Păgână TNPD de București, Platforma Pagan Acceptance, respectiv Gaya Foundation Bucharest.

Sperăm că aceste donații vor contribui la bucuria și speranța acestor copii și tineri și că le vor oferi un viitor mai luminos. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și vă dorim sărbători fericite și pline de bucurie alături de cei dragi!

#thenewpagandawn#yule#doneaza#fiimaibun#far#gaya

Lasă un răspuns