Meniu Închide

Comunicat de Presă privind alegerea lui Cristea Sebastian ca secretar al Arhidiecezei Păgâne TNPD de București și a Templului Zeilor Antici din București

COMUNICAT DE PRESĂ

14.03.2023

Suntem bucuroși sa va anunțăm ca Templul Zeilor Antici si Arhidieceza Păgână TNPD de București, în urma votului Adunării Generale din 11 martie 2023, a fost ales Cristea Sebastian-Carol în funcția de secretar al Templului și a Filialei București.

Noul membru al echipei noastre a adus deja o mare valoare Templului si Filialei București nostru prin abilitățile lui excelente de lider și experiența lui vastă în domeniile lui de specialitate. Suntem cu adevărat încântați să îl avem alături de noi pe acest om talentat și dedicat.

Hotărârea Adunării Generale a fost publicată în Regia Autonomă a Monitorului Oficial Păgân și poate fi accesată aici: https://monitorulpagan.eu/…/hotararea-adunarii…/.

În calitate de lideri ai THE NEW PAGAN DAWN, ne așteptăm ca această decizie să contribuie la continuarea dezvoltării și consolidării Templului si organizației noastre, iar împreună Cristea, ne străduim să aducem mai multe realizări și o mai mare valoare în comunitatea noastră.

Pentru mai multe informații despre THE NEW PAGAN DAWN, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web la adresa https://thenewpagandawn.eu, iar pentru Templul ne găsiți și pe https://templubucuresti.thenewpagandawn.eu.

Mulțumim,

Echipa THE NEW PAGAN DAWN

Echipa Templului Zeilor Antici București

Echipa Arhidiecezei Păgâne TNPD de București

Lasă un răspuns