Meniu Închide

Lansare Revista Moonlight Grove

Avem deosebita plăcere să anunțăm lansarea primei reviste păgâne tipărite din România – Moonlight Grove! Pentru doar 85 RON (sau 75 RON cu abonament lunar), poți intra în lumea fascinantă a tradițiilor păgâne, spiritualității Naturii și a practicilor esoterice.

Moonlight Grove, publicată de Redacția ROPAGANISM în parteneriat cu Asociația THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PĂGÂNI) și Editura Cosmogonica, este lansată pentru a crea o comunitate vibrantă pentru cei pasionați de spiritualitatea alternativă. Fiecare ediție, disponibilă de la 01 a fiecărei luni, este atent concepută pentru a te inspira și a-ți oferi:

🌲 Articole documentate despre mitologie, ritualuri păgâne și ecospiritualitate.

🌟 Ghiduri practice pentru ritualuri sezoniere și sărbători păgâne.

📚 Recenzii de cărți și evenimente.

🎨 Secțiuni dedicate artei și literaturii păgâne.

🗣️ Interviuri exclusive cu experți și practicanți din domeniu.

Cu un design elegant și ilustrații captivante, Moonlight Grove nu este doar o sursă valoroasă de informații, ci și un adevărat obiect de colecție.

Descoperă înțelepciunea străveche, conectează-te cu Natura și îmbrățișează-ți sinele autentic prin paginile Moonlight Grove. Alătură-te nouă în această călătorie spirituală și lasă-te ghidat de lumina Lunii în peisajul mistic al păgânismului românesc.

📖 Pentru mai multe informații și abonamente, vizitează https://www.tiamat.ro/collections/revista-moonlight-grove.

Lasă un răspuns