Meniu Închide

APARITII IN PRESA

Aici vor fi listate cele mai importante apariții ale ROPAGANISM în presa românească și nu numai.

APARIȚII ALE ROPAGANISM ÎN PRESĂ

Încă de la început ROPAGANISM a făcut valuri în societatea românească. Totul a început de când ROPAGANISM era un covan de sataniști spirituali din municipiul Onești, județul Bacău care își practicau legal credința, dar unele posturi de presă au văzut în această exercitare a dreptului de cult un act antisocial și ilegal.
Știre rele, promovează
Mai ceva ca un clan mafiot am fost prezentați, dar acest covan nu a renunțat și bine a făcut. Azi a ajuns asociația care reprezintă neînfricată păgânii din România. Mulțumiă președintelui fondator, Cosmin Olteanu azi am ajuns aici și mulțumită echipei adunate de acesta.
Mai jos link-uri cu știrile:
Străbunicul MNR a devenit popular
Bunicul MNR, ASASC România revine în atenția presei
„Este un fel de neopăgânism.”
Pr. Cosmin Olteanu
– Interviu pentru Vice România –
După închiderea covanului, pe 24 iunie 2016, Pr. Cosmin Olteanu dezvoltă ceea ce va reprezenta mai târziu prima formațiunea religioasă păgână organizată din România folosind elemente din fostul covan dizolvat.
Acesta apare încă de la începutul lui 2017, în februarie 2017 în presa celor de la Vice România care au decis să îi ia un interviu micului fondator. În acest interviu imaginea MNR sub fostul nume de ASASC România a fost prezentată în mod obiectiv și desigur aceasta a arătat fața bună a comunității păgâne din România dând speranța spre mai bine.
Fiind încă în transformare fosta structură MNR am fost prezentați ca fiind exclusiv cult satanist, dar noi de pe atunci aveam și alți frați din alte culte neopăgâne.
Atunci apare prima referire la neopăgânism în spațiul public și asta dă speranță structurii ce mai apoi va deveni actuala MNR.
Link spre știre:
La sfărșitul lui 2017 și începutul anului 2018, MNR este luat în atenția BlastingNews US și BlastingNews RO având interviuri ce abordau subiecte diverse. De la cele ce țin de partea administrativă și istoria MNR până la opinii ale MNR în acord cu principiile teologiei păgâne.
La toate acestea MNR a răspuns fără șovăială și a decis să își reprezinte comunitatea făcându-i vocea auzită.
Mai jos vom prezenta o parte din interviurile sale.
  Sfârșitul 2017 și începutul lui 2018 se arată promițător MNR
%d blogeri au apreciat: