Meniu Închide

OAMENI CHEIE

Fotografie de PhotoMIX Ltd. pe Pexels.com

Acesti oameni au stat la baza uneia dintre cele mai remarcabile societati si asa cum fara cheie nu poti deschide usa, nici fara ei aceasta societate nu putea exista.

Luminita Pop
Femeie cu experiență de viață și mentoră spirituală a președintelui fondator, Olteanu Cosmin aceasta a reușit să insufle înțelepciune și iubire organizației reflectându-se aceasta în politicile aplicate de echipa Consiliului Director.
Andrei Igor
Tanar inteligent si sofisticat, Andrei Igor a reusit sa dea un aer fin THE NEW PAGAN DAWN. Inca de pe vremea tatalui THE NEW PAGAN DAWN, ASASC Romania acesta a dovedit ca poate fi un bun conducator fiind presedinte pe atunci a Filialei DNR Dobrogea. In prezent ca reprezentant al comunitatii pagane din Cluj Napoca isi continua lucrarea de a face o Romanie mai buna.
Am decis sa il lasam si pe el sa ne spuna ceva asa ca sa il auzim:
„Cultele pagane sunt unele dintre cele mai vechi de pe pamant si au bazele atat in cunoastere cat si in dezvoltarea spirituala. Faptul ca obiceiurile si credintele se imbina cu cunoasterea, iar lumea fizica si cea spirituala sunt strans legate constituie unul dintre cele mai importante aspecte. In privinta mnr faptul ca membrii comunitatii sunt comunicativi si dispusi sa te ajute este unul dintre cele mai importante aspecte intr-un astfel de mediu.”
%d blogeri au apreciat: