Meniu Închide

SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL (IN LUCRU)

– LANSARE –
Acum puteti accesa magazinul nostru dand click aici
Un proiect necesar premiat la Gala Antreprenoriatului Bacăuan, sub numele de SC PENTAMALL SRL.

SC The Pegasian Pentacles SRL

După ce anul trecut Cosmin Olteanu a fost premiat la Gala Antreprenoriatului pentru planul de afaceri SC The Pegasian Pentacles SRL, acesta a decis că e bine ca acest plan să devină real și să începem ca asociație să punem fundamentele acestei societăți comerciale.
Am decis să publicăm extras din planul de afaceri SC The Pegasian Pentacles SRL pentru a vă familiariza cu subiectul de față.
Prezentarea asociatiilor si a managerilor
Olteanu Cosmin, in calitate de manager al SC The Pegasian Pentacles SRL este recomandat pentru a gestiona SC The Pegasian Pentacles SRL de abilitatile organizatorice si buna comunicare dovedite pe parcursul activitatii sale in Asociatia MNR pe parcursul anilor 2016-2017, unde a dovedit ca poate manageria cu succes o structura asociativa la nivel national, cat si local, cat si prin absolvirea Colegiului Tehnic „Petru Poni”, Onești pe sectia de tehnician activități economice.
Barcan Dănuț-Mihai, in calitate de manager al SC The Pegasian Pentacles SRL este recomandat pentru a gestiona SC The Pegasian Pentacles SRL de abilitatile organizatorice si buna comunicare dovedite pe parcursul activitatii sale in Asociatia MNR, unde a dovedit ca poate manageria cu succes o structura asociativa la nivel national, cat si local.
Panaite Răzvan, in calitate de manager al SC The Pegasian Pentacles SRL este recomandata pentru a gestiona SC The Pegasian Pentacles SRL de abilitatile organizatorice si buna comunicare dovedite pe parcursul activitatii sale in Asociatia MNR, unde a dovedit ca poate manageria cu succes o structura asociativa la nivel national, cat si local.
Obiectul de Activitate al Afacerii
SC The Pegasian Pentacles SRL, in calitatea sa de unitate comerciala, avand obiect de activitate comertul cu amanuntul de obiecte de cult doreste punerea in vanzare catre structurile cu scop cultural-religios ori catre persoanele fizice cu scopuri similare .
In vederea realizarii scopului, SC The Pegasian Pentacles SRL are urmatoarele obiective:
1. Achizitionarea unor obiecte de cult din cadrul formelor sau cultelor religioase alternative .
2. Distributia de produse religioase pe piata romaneasca, in conditiile in care se constata dorinta de achizitionare a pietii si lipsa unor producatori/distribuitori .
3. Asigurarea clientilor un grad mare de incredere printr-o marfa de o calitate superiora si cu un pret atractiv si realist.
4. Informarea si adaptarea la nevoile clientului prin chestionarea sa.
Misiunea si viziunea afacerii
Suntem prima societate romaneasca de traditie, care este singura sursa de incredere pentru procurarea bazei materiale necesare practicarii unei forme de religie alternativa in Romania. Prin produsele noastre dorim sa oferim zilnic clientilor nostrii obiecte de cult de calitate, adaptate nevoilor sale si avantajoase la pret .
SC The Pegasian Pentacles SRL ofera clientilor bucuria de a-si practica liberi de constrangerile datorate lipsei de baza materiala a cultului lor religios, cat si suportul avut in drumul lor spiritual.

 

Obiectivele afacerii

 

SC The Pegasian Pentacles SRL doreste ca in primii 10 ani de activitate sa realizeze urmatoarele actiuni :
1. Achizitionare de produse de la furnizorul SC ALIEXPRESS CHINA SRL .
2. Distribuirea si vanzarea lor in unitati comerciale din Bucuresti, Timisoara, Bacau unde analizele de piata au identificat existenta unor potentiali cumparatori.
3. Promovarea SC The Pegasian Pentacles SRL prin campanii de promovare platite pe FACEBOOK sau alte canale online de promovare, cat si prin demararea unor campanii locale in diferite localitati pentru cresterea gradului de cunoastere a structurii si implicit a vanzarilor .
4. Cresterea numarului la 100000 de clienti prin distribuirea de produse de o calitate superioara cu un pret accesibil.

 

Analiza Mediului de Afaceri
Analiza mediului extern

 

SC The Pegasian Pentacles SRL isi va desfasura activitatea economica in Romania, tara cu o putere economica moderata, in general, unde cererea e mai mare decat oferta, mai ales pe sectorul de vanzari cumparari obiecte de cult. Ne gandim ca pentru inceput sa infintam o filiala a SC The Pegasian Pentacles SRL in municipiul Bacau, ca mai apoi sa ne extim si in orase mai mari ca si Bucurestiul, Timisoara deoarece atat situatia geografica, cat si cea culturala impune un grad ridicat de cerere de produse din partea clientilor .
Ne gandim in acelasi timp ca sa ne adaptam zilnic personalul, cat si tehnologia la nevoile clientilor prestand cele mai de bune servicii si sporind astfel vaanzarile.
Din punct de vedere concurential nu am putut identifica in mod explicit unitati comerciale cu scop similar, incat impactul nostru va fi lipsit pentru moment de competitori, insa pe viitor in cazul in care pe piata se va evidentia o ala unitate comerciala cu scop similar stim ca impactul inceput si sustinut prin produsele si serviciile de calitate ale SC The Pegasian Pentacles SRL nu vor fi inlocuite .
Politica SC The Pegasian Pentacles SRL este una ce este in acord cu principiile unei societati democratice si umaniste une omul este repectat si apreciat pentru ceea ce face, cat si beneficiaza de suportul si prietenia noastra .
Ne pregatim o baza materiala bogata care va inclusa in produsele noastre, cat si cursuri de acreditare si specializare pentru cei lipsiti de experienta.
Mediul Intern
Sectorul clientilor vizat de SC The Pegasian Pentacles SRL este cel al clientilor cu aspiratii sau/si cunostiinte spirituale sau teologice care doresc a beneficieze de produsele noastre de calitate si la preturi acceptabile pe piata din Romania, cat si fidelizarea lor prin suportul acordat lor in utilizarea optima a produselor noastre .
Furnizorii nostrii sunt localizati in afara tarii si in momentul de fata dorim sa cream o relatie profesionala cu SC ALINEXPRESS CHINA SRL, de unde sa ne aprovizionam cu produse de cult . In acelasi timp dorim sa contactam pentru furnizorii primari de energie electrica si gaz pe SC ENEL SRL, cat si sa ne racordam la reteaua de apa si canalizare .
Acum nu am evidentiat o unitate comerciala cu scopuri similare, insa in eventualitatea aparitiei unui astfel de concurent piata va face diferenta intre noi si concurent pentru mediul placut de vanzare, pretul acceptabil si calitatea ridicata a produselor noastre, cat si suportul informational si tehnic oferit ca bonus.
Speram sa avem o buna comunicare cu autoritatile locale prin respectarea legislatiei, a omului, cat si transparenta economica si mediul optim de lucru.

 

Mixul de Marketing
Produsele sau serviciile

 

Produsele si serviciile oferite de SC The Pegasian Pentacles SRL se vor axa pe zona spiriuala alternativa, incat vom satisface nevoile clientilor prin calitatea superioara a produselor noastre, cat si prin respectul si suportul informational si tehnic de calitate acordat clientilor nostri.
Ne-am decis ca grija fata de nevoile clientului si nevoile sale spirituale sa devina telul nostru, iar gama noastra de produse sa poata acoperi nevoiele diverse ale tuturor clientilor, incat sa fim siguri ca clientii nostri nu vor iesi din magazin fara vreun produs achizitionat .
Vom pune in vanzare articole de gablont cu diverse obiecte de cult, obiecte pentru practica rituala, articole de birotica si papetarie, carti, muzica rituala, obiecte vestimentare religioase, decoratiuni religioase, uleiuri, arome si cristale, cat si multe alte produse.

 

Politica de pret

 

Toți retailerii fac reduceri. Este principala tactică de a atrage clienți noi, mai ales atunci când imaginația și produsul în sine lasă de dorit. Dar de cele mai multe ori, discounturile se fac “după ureche”, sub “break even point”, la gândul că clienții amatori de oferte îți vor rămâne fideli. Aceștia însă se vor îndrepta către primul concurent care oferă discounturi cu 1% în plus (sau în minus).
SC The Pegasian Pentacles SRL însă știe să jongleze cu ofertele și îți dă impresia (uneori chiar așa e) că la ei vei găsi chiar cele mai mici prețuri. Ceea ce, pentru un retailer on-line este o performanță.
Dar care este genialitatea politicii de prețuri SC The Pegasian Pentacles SRL?
• multe tipuri de produse la ofertă, din mărci și clase diferite. Găsești discounturi la produse premium, dar și la cele mai ieftine.
• lista cu beneficii: SC The Pegasian Pentacles SRL au înțeles cel mai bine că un preț mic pe on-line (și nu numai) este suspicios dacă nu este însoțit de o listă clară de beneficii: livrare oriunde în țară, chiar a doua zi, customer service, posibilități multiple de plată, desfacerea pachetului la livrare, aducerea acestuia până la ușă (și uneori dincolo de ea), stoc constant, posibilități de garanție extinsă și promtitudine în caz de probleme ș.a..
• calendar de discounturi: ești ori ghinionist, ori neinformat dacă vei cumpăra de la SC The Pegasian Pentacles SRL într-o perioadă de prețuri “normale”. De multe ori neanunțate (cum a fost în noaptea de Halloween sau cu ocazia diferitelor sarbatori pagane), perioadele de discount impulsionează întotdeauna vânzările.
• buzz marketing: poți să dai și gratis, degeaba ai o super-ofertă dacă nu ai cui s-o comunici. Cu peste 2,5 milioane de vizitatori pe lună, orice ofertă SC The Pegasian Pentacles SRL se face cunoscută. Acesta este rodul unui efort de marketing incredibil: număr enorm de abonați, campanii consecvente de email marketing și promovare on-line.

 

Strategia de Distributie

 

Distribuirea si vanzarea produselor se realizeaza in mod direct ajungand la consumator prin magazinele proprii sau prin raioanele magazinelor de specialitate; se mai distribuie prin vanzari on-line pentru a putea satisface nevoile spirituale si a altor clienti care nu au inca acces la magazinele fizice.
Promovarea produselor sau serviciilor
SC The Pegasian Pentacles SRL isi va promova produsele facand uz de miloacele media existente la momentul actual, cat si ocazional de cele off-line.
In acest sens, vom publica articole promovate pe pagina de Facebook a magazinului, pe site-ul acesteia, cat si vom trimite e-mailuri, difuza spot-uri publicitare si articole in ziarele si revistele de specialitate. Pe plan off-line am decis sa folosim si clientul sau agentii economici ca mijloc de promovare pentru a putea avea o mai buna acoperire asupra pietei .
%d blogeri au apreciat: