Dosar Nr. 9YE-ZW2-JTHD

Dosar nr. 9YE-ZW2-JTHD ([email protected])

Informații Generale
Număr unic de înregistrare 9YE-ZW2-JTHD
Data înregistrării: 02.02.2023
Secție: Comisia de Etica
Complet: C.Et. 1
Materie: Drept privat - Etica
Obiect: constatare abateri disciplinare
Stadiu procesual: Fond

Părți
ASOCIAȚIA THE NEW PAGAN DAWN - FILIALA BUCUREȘTI, prin reprezentant, Teodora Paul - parte reclamantă
Lavric Ioan - parte pârâtă

Rezumat sesizare Etica:

In fapt, in data de 29.01.2023, numita, Teodora Paul, in calitate de Presedinte al ASOCIAȚIEI THE NEW PAGAN DAWN - FILIALA BUCUREȘTI, respectiv capelan al Templului Zeilor Antici a formulat raport disciplinar, înregistrat sub nr. A/1/29.01.2023 împotriva numitului, Lavric Ioan, membru al THE NEW PAGAN DAWN și fost vicepreședinte secund al THE NEW PAGAN DAWN demis de Consiliul Director prin Hotărârea PV/CD/1/29.01.2023, aducând la cunoștiință încălcarea Regulamentului și Statutului Asociației THE NEW PAGAN DAWN prin adresarea blasfemii la adresa Zeilor și comunității păgâne, precum și prin aducerea de prejudicii de imagine THE NEW PAGAN DAWN și Păgânismului prin publicarea de texte și imagini nepotrivite calității de membru al Asociației.

In drept, au fost invocate prevederile Regulamentului de Organizare și Funcționare al ASOCIAȚIEI THE NEW PAGAN DAWN, Capitolul II. Norme Comportamentale în cadrul TNPD, Art. 10, și Statutul THE NEW PAGAN DAWN, Art. 33, lit. g. (Art. 4)

Se face proba cu înscrisuri prin atașarea Raportului Disciplinar Nr. A/1/29.01.2023 și a probatoriului din linkul cu acces la dosarul electronic de atașamente..

Ședințe
05.02.2023
Ora estimată: 13:00
Locatia Templul Zeilor Antici, Bucuresti, Soseaua Giurgiului 119
Complet: C.Et. 1
Tip soluție:
Soluția pe scurt:

Document:

Article Details

Article ID:
4
Category:
Rating :

Related articles