Meniu Închide

CP: Păgânii spun STOP DENIGRĂRII lor datorită opțiunilor diferite in fața grupurilor pseudo-păgâne de extremă stânga

La aniversarea a doi ani de inexistență publică a Societății Păgâne, Asociația THE NEW PAGAN DAWN este iarași victima unor serii de atacuri, de denigrări și de comportamente agresive gratuite din partea acestui grup de extremă stânga, ce se autoproclamă ca fiind de provieniență politeistă. In fapt, in decursul zilei de ieri liderul wanna-be al uneia din societăți, Silviu Pop alături de figuri asemănătoare acestuia au lansat pe un grup wiccan incă o serie de atacuri la adresa noastră, caracterizându-ne ca niște persoane reduse mintal și conduse de un șarlatan pentru a iși arăta incă odată ineficiența lor, lipsa de autocontrol al liderului absolut – secretar general și lipsa de orice fel de adeziune și puncte de convergență cu valorile politeiste.

La excluderea acestora s-au gândit că e oportună pătarea imaginii pe grupul Asociației MOZAIQ prin proliferarea de mesaje din care reiese că organizația noastră este transfoba. E important de notat că TNPD susține in mod oficial și activ candidatura dnei Lerca la Consiliul Local al Sectorului 2 București, cât și din 19 iulie 2020 este membră a TGEU, organizație prezentă in 46 de țări și care reprezintă interesele comunității trans in Europa.

Având in vedere campania continuă de defăimare și discreditare a organizației pe fondul unor frustrări personale ale liderului absolut, inexistent la el in ogradă am formulat către Inspectoratul de Poliție Județean Brașov o plângere pe numelui dlui Pop Silviu-Iuliu. Norocul il face că sediul IPJ este pe aceeași stradă cu domiciliul persoanei.

Pe viitor dacă aplicarea amenzii contravenționale nu il calmează vom recurge la sesizarea Direcției Județene Antidrog pentru consumul de substanțe etnobotanice din 2018. 

Lasă un răspuns