Meniu Închide

Reactie trista fata de comunicatul Societății Păgâne prin care saluta articolul infam din SpyNews

Ne exprimam îngrijorarea fața de comunicatul dat de către grupul Societatea Pagana, coordonat de fostul vicepreședinte al Asociației noastre, loc unde acesta lansează un nou atac fata de președintele organizației, arătând pare un conflict de natura personală cu acesta și ignorând realizările organizației în beneficiul comunității păgâne pe plan național, dar și internațional. Apelul nostru fata de Societatea Pagana rămâne unul constant, axat pe pace și spre concentrarea noastră spre comunitatea pagana.

Totuși trebuie înțeles ca singura organizație infintata cu acte la nivelul României și recunoscuta de partenerii internaționali, dar și de autoritățile statului este THE NEW PAGAN DAWN, iar restul structurilor reprezintă grupuri informale de inițiativa pe care le susținem atât cât ne permite infrastructura organizației.

A considera valid un punct de vedere exprimat de trusturi cu articole și cu o prestanță jurnalistica dubioasa, precum Spynews (trust ce posta despre țapul care vorbește cu Dumnezeu, ori despre capra ce s-a născut cu trei capete), dar și a valida un punct de vedere al acestora exprimat împotriva comunității păgâne, datorită apartenentelor ideologice extremiste, lucru pe care îl cunoaște și masiv l-a atacat în 2016 reprezintă o trista acțiune și nefericita de altfel a celor de la Societatea Pagana.

Comunitatea pagana, invizibila de multe ori înainte de 2014 a ajuns sa fie vizibila, respectata, apărată și implicată în societate datorită lui OLTEANU COSMIN, dar și a echipei sale cu care a venit și a fost împuternicit la conducerea organizației, conducere în care și părți a Societății Păgâne și-au adus aportul și serviciul social, atât de necesar comunității păgâne.

Rămânem ancorati în pace și chemam pe cei de la Societatea Pagana la pace, exprimându-ne a mia oară acest apel pașnic! Nu dorim sa atacam pe nimeni și dorim ca aceste atacuri sa fie forme prin care stavilim atitudini atât de neonorabile și ce aduc deservicii majore comunității pastorite de noi!

Lasă un răspuns