Meniu Închide

Drept la replică față de legionarismul promovat de Incorect Politic și gruparea Frontul Păgân de Răsărit

Drept la replică – THE NEW PAGAN DAWN

Referitor la articolul din Incorect Politic, August 10, 2023

🌍 THE NEW PAGAN DAWN, asociație legal constituită și activă de 9 ani în România este datoare să ofere o clarificare și să combată în mod concret informațiile false și distorsionate prezentate în articolul intitulat “Naționaliști Păgâni? Interviu CONTROVERSAT cu Frontul Păgân de Răsărit” apărut în Incorect Politic pe 10 august 2023.

Link: https://www.incorectpolitic.com/nationalisti-pagani-interviu-controversat-cu-frontul-pagan-de-rasarit/

🚫 Într-un interviu recent, Frontul Păgan de Răsărit, o grupare fascistă pseudo-păgână, distorsionează conceptul de Păgânism promovând idei greșite. Păgânismul nu înseamnă un legionarism etnic fascist 🌍❌, ci reprezintă venerarea Zeilor antici ⚡ și nu are legătură cu ideologiile pline de ură ale fascismului.

🙏 Păgânismul înseamnă credința în vechile religii și Zei, nu susține ideile odioase ale naționalismului fascist. Frontul Păgan de Răsărit greșește grav prin încercarea de a transforma Păgânismul într-o ideologie inacceptabilă de tip hitlerist, propagând inclusiv antisemitismul în interviu.

🚩 Frontul Păgan de Răsărit este o organizație fascistă pseudo-păgână, promovând idei periculoase și dezbinătoare în societatea românească. Membrii săi aduc în discuție teorii fără fundament științific sau istoric, promovând o viziune extremă și radicală asupra religiei, identității culturale și naționalismului. Totodată aceștia pe canalul lor de Telegram, dar și în articolul din Incorect Politic îl preaslăvesc pe Corneliu Zelea Codreanu și Hilter, personaje a căror regimuri au fost bune prietene cu Biserica Ortodoxă Română și și-au bazat teoriile pe învățătura creștină, respectiv au desființat orice formă de Păgânism (a se vedea desființarea Ordinului Soarelui Negru ori omorârea lui FRANZ BARDON).

🎭 Frontul Păgan de Răsărit distorsionează adevărul și atacă singura organizație păgână legală – The New Pagan Dawn – Tnpd, devenind un pericol pentru valorile religioase și culturale păgâne. Acțiunile lor generează tensiuni și diviziuni între membrii comunității pagane într-un moment în care unitatea și acceptarea sunt necesare.

⚖️ Explorând abordări controversate ale Păgânismului și naționalismului, Frontul Păgan de Răsărit încalcă valorile de conviețuire pașnică și respect reciproc. Protejarea coeziunii sociale este esențială atunci când ideologiile pot fragmenta societatea și stigmatiza grupuri.

🕊️ Faptul că această grupare infracțională își are rădăcinile într-o altă entitate dezorganizată – Gebeleisis – este alarmant și pune în pericol securitatea națională a României. Autoritățile trebuie să investigheze activitățile acestei organizații fasciste și să nu tolereze astfel de derapaje care nu au legătură cu Zamolxianismul sau Păgânismul. ⚠️🔍

🔍 În acest sens am inițiat demersul de a sesiza SRI – Serviciul Român de Informații, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism și Poliția Română cu privire la existența unor grupuri ce prezintă un atac la siguranța națională, mai ales că aceștia au răspândit numeroase materiale naziste, sub care au pus lame de ras pentru ca atunci când vor fi dezlipite să fii rănit, ori promovează omorârea persoanelor care nu sunt de-acord cu ei.


GALERIE



Lasă un răspuns