Meniu Închide

CEREMONII PĂGÂNE

Sunt câteva momente din viață fiecărui păgân ce trebuie celebrate și onorate. Aici intervenim noi.

Lista de prețuri și servicii ceremoniale o gășiți aici:

https://tnpd.company.site/Pagan-Religious-Services-c62706224

Sunt câteva momente din viață fiecărui păgân ce trebuie celebrate și onorate. Aici intervenim noi.

Legări/Handfasting

Prinderea manuală este o practică tradițională care, în funcție de utilizarea termenului, poate corespunde unei nunți neoficiate, unui logodnic sau unei nunți temporare. Frază se referă la depunerea rapidă a gajului prin strângerea sau îmbinarea mâinilor.

https://tnpd.company.site/ULC-Handfasting-Ritual-p244923338

Paganing

Paganing este un ritual neopagan analog botezului sau botezului unui prunc. Grupurile specifice pot avea nume alternative pentru acest rit.

https://tnpd.company.site/ULC-Pagan-Ritual-of-Baptism-Paganing-p244949095

Funeralii

Există diferite interpretări ale ceremoniilor funerare în rândul religiilor păgâne, dar temele sunt similare. Veți descoperi preoți sau șamani păgâni rânduiți în întreaga lume care pot fi chemați să îndeplinească ritualurile și slujba funerară.

Multe slujbe de înmormântare vor fi ținute afară, dar se vor lua în considerare condițiile meteorologice nefavorabile și decorațiunile. Când ofițerul efectuează serviciul, puteți fi sigur că ceremonia se va învârti atât în jurul naturii, cât și al mediului, pentru a reprezenta ciclul viețîi.

În plus, semnele astrologice, elementele zodiacale (pământ, aer, foc și apă), planetele conducătoare (adică Saturn sau Pluto) sau anotimpurile (primăvara, vara, toamna și iarnă) ar putea fi reprezentate într-un fel. Considerațiile pentru zei și zeițe pot fi, de asemenea, onorate și venerate.

https://tnpd.company.site/ULC-Pagan-Funeral-Ritual-p244945337

Dedicare/Inițiere

Pentru destul de multe Vrăjitoare, studierea sau lucrul într-o tradiție formală sau alt tip de grup nu este doar în cărți. Poate că nu există niciunul în zonă sau, dacă există, nu este o potrivire bună în ceea ce privește personalitatea sau accesibilitatea. Așadar, ei merg pe o cale solitară, învățând din cărți și din experiențele personale. Nu este absolut nimic în neregulă cu această abordare!

Totuși, descoperirea vrăjitoriei pe cont propriu poate duce uneori la un sentiment de lipsă de „oficialitate”. Există un sentiment de validare care vine odată cu obținerea titlului de „vrăjitoare” prin instruire formală și recunoașterea că atare de către alți practicieni. Dar, în realitate, singură persoană care te poate face cu adevărat vrăjitoare eșți tu.

O modalitate de a insuflă acest sentiment de a fi în voi este să efectuați un ritual de dăruire. Cuvântul dedicat provine din latinescul dedicat, care înseamnă „devotat, consacrat”. Deci, puteți privi acest ritual că marcând devotamentul dvs. pentru a urmă această cale – o transformare a sinelui și a spiritului.

Un rit de dăruire este un jurământ pe care ți-l faci pentru ține. Nu trebuie să implice pe nimeni altcineva, fie că sunt zei, spirite sau oameni. Cu toate acestea, îi puteți numi că martori la ritualul vostru.

https://tnpd.company.site/ULC-Pagan-Dedication-Ritual-p244923627

Preoția

A fi călăuzitorul unei comunități păgâne din voința Zeilor inseamnă că eșți păstrătorul tradiției și indrumătorul celor vii.

Pentru a deveni preot în cadrul comunitățîi noastre trebuie să absolviți INCSR Horapollo și mai apoi să aplicați pentru un atestat CAAS aici (partea de jos a paginii).

https://tnpd.company.site/ULC-Ordination-Ritual-p245020962