Meniu Închide

RECENZIILE NOASTRE

Suntem o echipă dedicată comunității pe care o reprezentăm cu mândrie în România și deaceea e foarte important să știm care sunt recenziile dvs. la adresa noastră, fapt pentru care am creat această pagină.

Sunt păgân de 6 ani și în ăștia 6 ani ai "mei" (spun asta pentru că consider că atunci m-am născut cu adevărat) nu am văzut des cea ce am văzut la voi pe pagina web și pe pagina de Facebook. Sunt puține locuri așa bine organizate. Facute simple și eficiente. Mi se pare super tot ce faceți și îi mulțumesc lui Cosmin Olteanu pentru ajutorul acordat în problema mea recenta,și pentru că mi-a spus de TNPD.
Sabau Alex
Youtuber/Vlogger

Cam Lambert-Vickers

Librar asistent

A short bio with personal history, key achievements, or an interesting fact.

Dragnei Anca

Broker asigurări

It’s a very informative and interesting page, the people behind it stand up for what they belive in. Keep up the brilliant work, guys!

Alexandru Mihai

IT-ist la Emag.ro

Cosmin este tanarul cu initiativa care a pus pe primul loc justitia. Asociatia sa, THE NEW PAGAN DAWN a inteprins zeci de proiecte si activitati prin care comunitatea pagana romaneasca si-a expus punctul de vedere religios si cultural. Pe langa toate acestea The New Pagan Dawn a militat si pentru drepturile omului, fiind ajutate si alte comunitati. Eu sustin Tnpd!

Ravena Alexandra

Studentă

Sustin aceasta comunitate! Ma bucur ca există in Romania asa ceva. Orice informatie de care am avut nevoie, mi-a fost oferita.

Alecs Alexandru

Manager

O echipă frumoasă, cu care poți face multe lucruri.

Toma Constantin

Taximetrist

Respectă libertățile omului, luptă pentru libertățile omului.

Onofrei Mihaela

Ziarist

A very active Pagan Association with interesting and creative projects in a country where the vast majority of „officially” recognized religious associations and ALL cults are abrahamic.

Panaite Razvan

Membru al Partidului Național Liberal

Oameni minunati! Oameni Frumosi Compania minunata! Respect!

Barcan Danut Mihai

IT-ist

Din orice punct de vedere, asociatia se dezvolta astazi mai mult si mai bine ca in trecut (generalizarea facuta prin cuvintele „astazi” si „trecut” s-a facut spre a face trimitere la faptul ca oricare ar fi data la care s-ar relua aceasta fraza ea sa fie corecta)”.

Lavric Ioan

Confecționer

Ma bucur de aceasta initiativa de a invia puterea spirituala prin adevaratele invataturi aduse de paganism! Am cam pierdul intelesul si importanta acestor stravechi invataturi! Dar datorita TNPD-ului vom intra cu forta in evolutia spirituala!

Seretan Emanuel

Președinte Asociația OSCAR Filiala Bistrița Năsăud

Dragoste, pasiune, printul din povesti… Daca idealul atinge apogeul in vreun domeniu, atunci acesta este: TNPD

Ghita Leonard

Vicepreședinte Asociația RROMA Filiala Prahova

Recomand cu incredere Asociatia THE NEW PAGAN DAWN,deoarece se ocupa cu combaterea discriminarii.


Vrei să ne lași o recenzie?

%d blogeri au apreciat: