Meniu Închide

PARTENERI

În continuare vor fi afișate detalii cu privire la  partenerii  Asociației THE NEW PAGAN DAWN.

În continuare vor fi afișate detalii cu privire la  partenerii  Asociației THE NEW PAGAN DAWN.

Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit

Asociația Young Initiative împreună cu Academia de Studii Economice București și Federația VOLUM au pus bazele Centrului pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit (CMON).

Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Cu sprijinul acestei finanțări acestia ne sunt alături cu instrumente inovative și ușor accesibile care ne ajuta să ne dezvoltam ONG-ul, să ne îmbunătățim cunoștințele de management a unei organizații nonprofit sau a unei părți specifice a acesteia și să cunoaștem alți manageri de ONG-uri din țară.

Până la momentul actual sunt 245 de ONG-uri beneficiare.

https://www.management-ong.ro/

Organizația Internațională de Tineret și Studenți Lesbiene, Gay, Bisexuale, Transgender, Queer & Intersex

Organizația Internațională de Tineret și Studenți Lesbiene, Gay, Bisexuale, Transgender, Queer & Intersex este o organizație internațională LGBTQI care a fost creată în 1984 ca reacție la necesitatea unei mai bune cooperări între organizațiile regionale, locale și naționale de tineret și studenți LGBTQI.

Membrii din 14 Aprilie 2021.

Puteti accesa site-ul si lista completa de membri aici.

Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți

Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți, organizație constituita dintr-un grup de tineri care urmăresc să construiască o alternativă la paradigma actuală a reprezentării studenților și a elevilor de un grup limitat de persoane din structuri ierarhice, adesea deconectate de la realitatea de la firul ierbii și, mult prea des, dispuse la compromisuri cu puterea în detrimentul intereselor reale ale celor pe care îi reprezintă.

Membri din 2 mai 2021 prin Comunitatea Elevilor Politeisti.

Pagina de Facebook aici.


British Druid Order

COVAN

Order of The Avalonic Blood UK

Covanul British Druid Order, organizație ce reprezintă celții englezi din Anglia din 1979 încoace, având o foarte mare notorietate și un număr mare de aderenți la nivel național și internațional.
Acesta e și unul din cel mai mare covan din Marea Britanie ce practică cultul druid și care a ales să-și asocieze imaginea sa cu THE NEW PAGAN DAWN și să susțină comunitatea păgână din România.
Parteneri din 21 iunie 2017.
 

Religia Satanistă Republica Moldova

Partenerul THE NEW PAGAN DAWN de peste Prut, structură ce reprezintă demonolatrii de-a lungul Republicii Moldova și prin noi și pe cei din diaspora moldovenească din România.
Parteneri din septembrie 2017.

Platforma Pagan Acceptance

Pentru noi incluziunea socială reprezintă un lucru important și ne putem ajuta în conformitate cu teologia noastră să reprezentăm o comunitate minoritară în România, acordându-i suportul nostru în limitele posibilităților.
 
Serviciu afiliat și partener din septembrie 2018.
 

Universal Life Church

Partenerul principal al THE NEW PAGAN DAWN și organizația principală care atestă clericii THE NEW PAGAN DAWN și personalul clerical al THE NEW PAGAN DAWN, structura ce reunește sub umbrela sa peste 3000 de organizații religioase.
Parteneri din 20 septembrie 2016.

International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association

Partenerul strategic al THE NEW PAGAN DAWN în interesul reprezentării membrilor LGBTQ+ din comunitatea păgâna și nu numai, fiind singura structură de reprezentare internațională a comunității LGBTQ+ ce reunește peste 500 de ONG-uri din peste 200 de țări.
 
Parteneri din octombrie 2018.
 

SOCIETATEA PĂGÂNĂ KEMETICĂ

Lansată de Asociația THE NEW PAGAN DAWN, Societatea Păgână Kemetică este membru al THE NEW PAGAN DAWN și unul din partenerii principali dezvoltați din grupurile tematice ale THE NEW PAGAN DAWN.

SOCIETY FOR THE PROTECTION AND PROMOTION OF POLYTHEISM

12241325_996744177065781_5931825714078390550_n
Societatea pentru Protecția și Promovarea Politeismului este o asociație internațională ce are ca scop de ajutarea pe cei noi să stăpânească cunoștiințele teoretice și practice ale credinței politeiste, cât și de a acționa ca un câine de pază pentru apărarea credințelor politeiste din întreaga lume.
Parteneri din 12 decembrie 2018.


Asociația Ucenicii Întunericului

Asociația „Ucenicii Întunericului”, grup tematic al Asociației THE NEW PAGAN DAWN își propune reinvierea și reprezentarea cultului păgân-satanist în România.

Parteneri ca și grup tematic asociat din 25 noiembrie 2019.

Website: demonolatrie.thenewpagandawn.eu

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Ucenicii-Intunericului-104783060998448/


Declarația interorganizațională și mondială XENIA

Xenia este o mișcare, o convenție între mai multe organizații păgâne de pe glob care își propune păstrarea nealterată a valorilor și principiilor păgâne, cât și promovarea diversității împotriva mișcărilor pseudo-păgâne, ce au devenit vectori ai naționalismului.

Semnatari din 24 noiembrie 2019.

Website oficial: http://www.xeniadeclaration.com/


Asociația Societatea Wiccană

Asociația „Societatea Wiccană”, grup tematic al Asociației THE NEW PAGAN DAWN își propune reinvierea și reprezentarea cultului păgân wiccan în România.

Parteneri ca și grup tematic asociat din 7 decembrie 2019.

Website: wicca.thenewpagandawn.eu

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/SocietateaWiccana/


Societatea Păgână Șamanică

SPS, grup tematic al Asociației THE NEW PAGAN DAWN își propune reinvierea și reprezentarea cultului păgân șamanic în România.

Website https://societateapaganashamanica.wordpress.com


The Odinic Rite Romania

ORR, grup tematic al Asociației THE NEW PAGAN DAWN își propune reinvierea și reprezentarea cultului păgân odinist în România.

Website: https://odinicriteromania.com/


Asociația OSCAR Filiala Bistrița Năsăud

Asociația OSCAR Filiala Bistrita Nasaud, asociație social-caritabilă și educațională își propune identificarea și ajutorarea copiilor cu probleme de sănătate și a celor cu malformații, copiilor străzii, copiilor din centre de plasament, identificarea și sprijinirea copiilor maltratați de părinți sau a celor abuzați fizic și/sau psihic .

Parteneri din 7 ianuarie 2020, semnat la București.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/bistritanasaudoscar/


Europe Transgender – TGEU

Partenerul strategic al THE NEW PAGAN DAWN în interesul reprezentării membrilor trans din comunitatea păgâna și nu numai, fiind singura structură de reprezentare europeană a comunității trans ce reunește peste 100 de ONG-uri din peste 46 de țări.

Parteneri din 19 iulie 2020.

https://tgeu.org/


%d blogeri au apreciat: