Meniu Închide

Prin focurile sfintei birocratii

Prin focurile birocratiei am ajuns la Curtea de Apel Bucuresti sa cerem acordul pe care SGG intarzie sa il dea. Joi. 2 mai 2019 suntem acolo pentru ROPAGANISM.

__________

Asociatia ROPAGANISM este intarziata din procesul de inscriere in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor din Romania de peste 10 luni de zile, incepand acest proces in luna august 2019, dupa sedinta constitutiva din 26 august 2018 de la Hotel TELECONSTRUCTIA din Statiunea Turistica Slanic Moldova.

Imagine similară
Curtea de Apel Bucuresti (2019) – Sursa: inquamphotos.com

Dupa ce am schimbat numele ca urmare a timpului scurs degeaba (mai precis 7 luni) in asteptarea acordului Secretariatului General al Guvernului, am reusit sa inregistram dosarul  50/PJ/2019 la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti pentru legalizarea Asociatiei.

Totusi la termenul din 20 februarie 2019, instanta ne-a solicitat acordul Guvernului pentru particula RO+ din denumirea asociatiei, iar noi am inaintat o noua cerere catre Guvern, cerere la care nu am primit raspuns inca.

Ca urmare a acestui lucru, sfatuiti de avocatii din Departamentul Juridic am inaintat o cerere de aprobare tacita catre Curtea de Apel Bucuresti, inregistrata la dosarul nr. 28/C/2019, unde in temeiul legii OG 27/2003 solicitam aprobarea tacita. Cele 30 de zile s-au scurs, iar pe site-ul Curtii, cat si la mailul si telefoanele date nu gasim niciun raspuns, astfel incat saptamana aceasta, mai precis joi, 2 mai 2019 presedintele Cosmin Olteanu, insotit de presedintele ROPAGANISM Bucuresti si Ilfov, Marius Burcea vor merge la sediul Curtii de Apel pentru a solicita informatii in legatura cu stadiul procesual in care se gaseste dosarul nostru.

Pana la decizia Curtii, instanta in dosarul 50/PJ/2019 a dispus suspendarea cauzei.

_________________

Departamentul de PR, Comunicare si Promovare

Purtator de Cuvant – LAVRIC IOAN

Departamentul Juridic

Consultant juridic – PANAITE RAZVAN

Consiliul Director

Presedinte – COSMIN OLTEANU

Lasă un răspuns