Meniu Închide

ANUNTURI SI INFORMARI 14 FEB. 2020

SUCURSALA TNPD CLUJ ISI INCHIDE MOMENTAN PORTILE

Incepand cu data de 01.02.2020, TNPD Cluj Napoca si-a suspendat activitatea ca urmare a demisiei colegului nostru, Rafael.

Activitatea regionala a fost preluat interimar de Consiliul Director al Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN ce va organiza discutii si alegeri in perioada urmatoare.

Scuzati inconvenientele create.

URARE DE LUPERCALIA

Indiferent de felul relatiei, ca e str8 sau gay in aceasta seara e seara dvs, e seara in care il/o scoateti in oras sa admirati Doamna Luna, Natura si parfumul primaverii, mergeti acasa si oferiti ofranda Zeilor si Zeitelor si recurgeti la placeri demne lupanarelor Zeitei Venus celebrand dragostea.


E un moment minunat pentru unii de a face ritualuri de handfasting, binecuvantand relatia prin casatorie.

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN urează tuturor îndrăgostiților o Lupercalia minunata (Valentine’s Day).

Fie ca Cupidon și Zeii și Zeitele Iubirii sa va dea o căsnicie strașnică!

RELANSAM REDACTIA ROPAGANISM IMPREUNA CU VOI

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „ROPAGANISM”

Am vrea sa relansam proiectul “Redactia ROPAGANISM”, astfel incat cautam oameni interesati sa scrie articole de presa despre comunitatea pagana din Romania, Asociatia THE NEW PAGAN DAWN, Paganism, stiri, informatii utile, religie si stiinta.


Cine e interesat va rog sa lasati comentariu.


Multumim pentru ca ne sunteti alaturi zilnic.

MIC INDRUMAR AL POLITEISTULUI AUTENTIC E LIVE ACUM

Este posibil ca imaginea să conţină: ecran

Cartea domnului presedinte preot, Olteanu Cosmin e live pe IBook și Kindle.


“MIC INDRUMAR PENTRU POLITEISTUL AUTENTIC reprezintă o primă carte ce introduce adeptul pagan in lumea magica a Paganismului, o lume care are si ea un set de reguli bune de urmat, fiind astfel si un consilier scris in principalele probleme cu care ne putem confrunta in lungul drum al credintei. Multi dintre noi am patruns in lumea aceasta fara a avea un ghid. Am fost in necunoscut si timp de ani, asemeni unui copil am invatat sa mergem pe cale, Uneori am mai cazut, alteori ne-am si julit, insa asa am invatat sa stam drepti in fata Zeilor si Zeitelor, asa incat se impune sa dam ceva posteritatii ca material de referinta in drumul lor, in asceza lor spre mai bine, spre mai buna, spre perfectionare. MIC INDRUMAR PENTRU POLITEISTUL autentic reprezinta o premiera pe piata de literatura spirituala din Romania si totodata sub Asociatia THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PAGANI), luminati de traditia stramoseasca si cuvantarea Zeilor putem oferi autoritate si buna indrumare in vietile celor ce cauta autenticitatea naturii ritualului si inchinarii lor. In Paganism toti suntem liberi, insa ca in orice exista si rigori si anumite obstacole pe care e bine sa gasim anumite solutii pentru a le intrece, iar datoria noastra ca catehumeni si preoti e sa oferim acest nectar dulce al cunoasterii, voua. In alcatuirea acestui indrumar am facut uz de literatura si valorile impartasite de stramosii noastre in diversele lor scrieri si vieti ce prin lumina lor putem vedea influenta Zeilor si marturia acestora, o marturie vie.”

Lasă un răspuns