Meniu Închide

Convocare Adunare Generala Extraordinara – 11-13 februarie 2022 la Bran, RO


Asociația THE NEW PAGAN DAWN cu sediul în București, Str. Gheorghe Tache, nr. 4B, Sector 4, CIF 43093143, în conformitate cu prevederile art. 2, Capitolul V. Atributiile organelor de conducere, administrare si control ale Asociatiei din Statut, prin Consiliul Director, convoacă Adunarea Generală Extraordinară în data de 11-13 februarie 2022 (12 februarie 2022 orele 17:00) la Bran, Romania. Convocarea are ca ordine de zi aprobarea Raportului de Activitate pe 2021, Strategia de Mandat pe 2022, dar si alte probleme urgente si vitale organizatiei si comunitatii pagane.


Duminica, 9 ianuarie 2022 la sediul Templului Zeilor Antici din Bucuresti, Soseaua Giurgiului 119, Sector 4 alaturi de Secretariatul Asociatiei si presedinta Filialei Bucuresti vom intocmi lista reprezentantilor judeteni si vom contacta persoanele in vederea informarii si stabilirii prezentei la sedinta, dar si a felului in care se poate organiza tot evenimentul in conditii de siguranta sanitara.


La Bran se poate ajunge cu trenul pana in Predeal, de unde (Gara Predeal) unul din colegii nostri va va prelua cu masina pana la locatie. Reprezentantii Sucursalelor/Filialelor trebuie sa isi asigure transportul, masa si vor depune o suma de aproximativ 150 de RON pentru a permite platirea Pensiunii (cost total pentru 2 nopti 2500 RON), dar si care contine o suma de 50 de RON destinata platii combustibilului si a altor cheltuieli legate de organizare. Aproximam pentru a se mentine aceasta suma un numar de 30 de participanti in format fizic, daca nu aceasta va putea suferi modificari. In total vor fi 42 de reprezentanti ai judetelor tarii, cat si capitalei.


La locatie pe langa sedinta, vom avea un ritual impreuna, vom canta si manca impreuna, vom vizita cateva atractii turistice si ne vom bucura de noi, de familia TNPD. Fata de alti ani propunem un nou mod de a implica comunitatea pagana la deciziile ce ii privesc prin puterea de a participa la Adunarea Generala prin Zoom si la propunerea deciziilor si observarea deciziilor din organizatie.


Anuntul convocarii a fost publicat in Redactia ROPAGANISM, Stiri ONG, Social Media, site-ul organizatiei, dar si pe noul site creat pentru acest eveniment si anume ga.thenewpagandawn.eu, cat si pe evenimentul creat online, conform prevederilor statutare.

Lasă un răspuns