Meniu Închide

Aniversarea de 10 Ani a The New Pagan Dawn

Vă invităm să ne fiți alături la celebrarea unui deceniu de realizări și comunitate la evenimentul de aniversare de 10 ani al The New Pagan Dawn! În acești 10 ani, am crescut împreună, am împărtășit momente memorabile și am construit o comunitate unită și vibrantă. Acest eveniment este o ocazie specială pentru a reflecta asupra drumului parcurs, pentru a onora tradițiile noastre și pentru a privi cu optimism către viitor.

Detalii Eveniment:

– Data: 22-23 Iunie 2024

– Ora: 12:00 (22.06.2024) – 12:00 (23.06.2024)

– Locație: Comuna Frumușani, Sat Pădurișu, str. Petre Ispirescu, nr. 54

În cadrul evenimentului de aniversare vom avea parte de discuții despre păgânism, comunitatea păgână din lume și din România, proiectele și activitățile derulate de The New Pagan Dawn, viitorul reprezentării păgâne din România, dar și modalități de implicare.

Vom avea parte și de jocuri, dar și de o masă festivă pentru cei ce suntem invitați și, în limita locurilor disponibile, se poate rămâne peste noapte pentru a lua parte și la activitățile din noapte.

Suplimentar, vom celebra un ritual, cadru în care vom mulțumi Zeilor și Zeițelor pentru sprijin și ghidare și vom cere în continuare protecția și ghidarea lor. Sunt bineveniți membrii comunității, dar și prieteni și susținători.

Alte detalii:

– Participarea este gratuită, dar donațiile sunt binevenite și vor fi folosite pentru proiectele viitoare ale organizației. – Vă rugăm să aduceți o pătură pentru confortul dumneavoastră în timpul activităților în aer liber. – Pentru cei care doresc să contribuie cu mâncare sau băuturi la masa festivă, vă rugăm să ne contactați în avans. – Urmăriți pagina de Facebook THE NEW PAGAN DAWN, Instagram @tnpd.romania și website-ul thenewpagandawn.eu pentru actualizări.

Contact:

Olteanu Cosmin

Telefon: 0761398407

Email: [email protected]

Vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună această ocazie specială și să ne bucurăm de spiritul comunității The New Pagan Dawn!

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la THE NEW PAGAN DAWN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura