Meniu Închide

Reacție la aberațiile xenofobe a lui Gheorghe Piperea

Atenție! Produsul conține delir și aberații mistice. Gheorghe Piperea mănâncă iar șervet turcesc și ne vorbește despre “adevărul absolute” și ținute eventual “secret la Vatican” de marii “Illuminati”.

Depășind scenariul demn mai curând de filmele cu caracter medical, psihiatric să vorbim umpic de World Economic Forum de la Davos.

Discuțiile de la WEF de la Davos au fost axate în marea lor majoritate pentru politici de mediu, în spiritul reducerii poluării, a emisiilor de carbon, dar și despre protecția mediului înconjurător.

Suplimentar, după discuțiile legate de pregătirea unui viitor „cu net zero [emisii] și pro-Natură”, o femeie prezentată ca fiind șef Putanny din tribul Yawanawá din Amazon a ținut un scurt discurs în care a cerut ajutor pentru vindecarea Planetei.

Ea s-a prezentat ca reprezentând vocea Naturii și vocea Pădurii și a concluzionat cu următoarele cuvinte:

„Când suntem cu toții uniți în inimile și gândurile noastre, Mama noastră Pământ ne va asculta”.

În spiritul dialogului interreligios întâlnirea nu a avut ca obiect laicizarea sau secularizarea lumii moderne, ci mai degrabă prezervarea ei și înțelegerea și adaptarea la dinamicile moderne, ori genul ăsta de aberații promovate de Piperea se înscriu în agenda lui xenofoba și desigur, anti orice nu e Creștinism.

Creștinismul la nivel mondiale este și a fost mereu o religie minoritară, dar de cele mai multe ori respectată și neîngrădită, de către majoritatea păgână sau seculară, persecuțiile creștine fiind de cele mai multe ori în sarcina comuniștilor din Coreea de Nord sau China ori a musulmanilor din țările preponderent islamice (multe din ele aplicând sharia).

Ori acest discurs este unul fals și emoțional, menit să manipuleze opinia publică și să creeze dușmănie gratuită.

Reacție la aberațiile xenofobe a lui Gheorghe Piperea

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la THE NEW PAGAN DAWN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura