Meniu Închide

Lansare Bucharest Pagan Pride Ediția a IV-a 2024

La Marșul Bucharest Pagan Pride 2024, Ediţia a IV-a celebrăm vizibilitatea comunității păgâne şi istoria sa în România, cât și consolidarea Păgânismului prin readucerea principiilor și idealurilor păgâne în plan național.

Pe 30 Octombrie 2024, începând cu orele 17:00, ritualizăm Calea Victoriei în culorile spiritelor de Samhain și sărbătorim împreună un deceniu de vizibilitate a comunității păgâne din România, cât şi comemorare trecutului nostru. Este un timp important pentru noi și pentru evoluția noastră, aflându-ne la aproape un deceniu de când comunitatea păgână din România este reprezentată.

Ne vom întâlni în zona Alveola Media, de lângă Muzeul Național Grigore Antipa și Stația de Metrou. Adunarea participanților se va face până în ora 18:00 și mai apoi ne vom deplasa pe traseul Piața Victoriei – Calea Victoriei – Piata Universității – zona Statuia lui Mihai Viteazu, loc unde de la ora 20:00 până la ora 21:30 se vor ține alocuțiuni și se va face defluirea participanților.

Deplasarea se va face pe trotuar, fără îngreunarea traficului pietonal sau rutier pe partea dreaptă cu sensul de mers către Bd. Națiunile Unite.

Se vor asculta indicațiile organizatorilor, semnalați prin banderolă și ecuson specific.

Totodată site-ul bucharestpaganpride.ro a fost lansat site-ul.



Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la THE NEW PAGAN DAWN

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura