Meniu Închide

DGASPC Maramures avizeaza favorabil proiectul nostru!

In decursul zilei de azi, 27 ianuarie 2020, ora 17:54 am primit raspuns din partea DGASPC Maramures cu privire la adresa noastra nr. 3408/27.01.2020 in care ne exprimam intentia cu privire la desfasurarea unui proiect cu caracter social-caritabil in centrele de plasament din Maramures, unde sa donam niste obiecte vestimentare si jucarii tinerilor institutionalizati.


Ne bucuram sa va anuntam ca proiectul a primit aviz favorabil si cu ocazia Imbolcului, un timp al renasterii vom acorda aceste jucarii la Centrul de Tip Rezidential Dealul Florilor Baia Mare, in data de 3 februarie 2020, interval orar 14:00-19:00.
Totodata aceste informatii le avem si in urma discutiei cu sef serviciu rezidential, dl George, caruia ii multumim pentru disponibilitatea sa si deschiderea fata de aceste suflete.


In decursul acestei seri vom prelua jucarii de la fam. Caslaru care ne-a ajutat cu acestea si multumim si familiilor din Bistrita Nasaud, care prin colegul nostru, Emanuel Serețan s-au implicat activ in sprijinirea demersului nostru.


Va multumim tuturor! Din lumina, lumina se face!

Lasă un răspuns