Meniu Închide

Noi modificari aduse ROF

Fotografie de Matthias Zomer pe Pexels.com

Incepand cu data de 01 februarie 2020 intra in vigoare noi modificari aduse Regulamentului de Organizare si Functionare al Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PAGANI). Acestea vizeaza plata cotizatiei si disparitia obligativitatii afisarii in unitatile Asociatiei a insemnelor Federatiei Pagane Internationale.

In sedinta Consiliului Director de azi, 31 ianuarie 2020, Pr. Olteanu Cosmin, presedinte si membru fondator al organizatiei a pus pe ordinea de zi un proiect de modificare si completare a Regulamentului de Organizare si Functionare (ROF) ce aduce o serie de schimbari in interesul bunului interes al comunitatii pagane si totodata al Asociatiei.

Astfel s-au adus modificari in ceea ce priveste plata cotizatiei, ce vor intra in vigoare incepand cu data de 1 februarie 2020. Acestea privesc o actualizare a cuantumului cotizatiei, in functie de categoriile prezentate si de venitul obtinut de acestea pentru a elimina orice fel de impovarari financiare.

Totodata se introduc noi metode de plata ce usureaza si eficientizeaza procesul de a iti plati obligatiunile financiare fata de organizatie, iar plata se face de acum in euro, renuntandu-se la moneda romaneasca (RON), membrii internationali nemaifiind fortati sa utilizeze un exchange valutar.

Vechea versiune
Noua versiune

In acelasi timp s-a eliminat obligativitatea pentru unitatile asociatiei (sedii de filiale/sucursale/reprezentante, temple, scoli si orice alt fel de cladiri din patrimoniu) sa afiseze insemne sau simboluri ale Federatiei Pagane Internationale, avand in vedere ca urmare a unor conflicte aparute in decursul anului trecut calitatea noastra de membru al Federatiei a fost pusa sub suspendare.

PV/1/31.01.2020

Noul regulament modificat a fost aprobat cu 5/5 voturi pentru de membrii Consiliului Director, ratificat de Adunarea Generala si publicat pe site, cat si colegii din teritoriu notificati, fiind obligati sa il transpuna in practicile lor din 01.02.2020.


COMUNICAT DE PRESA


CONSILIUL DIRECTOR

Olteanu Cosmin – presedinte

DEPARTAMENT JURIDIC

Panaite Razvan – jurist

DEPARTAMENT SECRETARIAT SERVICIU RELATII PUBLICE

Hututui Corneliu – secretar sef

Lasă un răspuns