Meniu Închide

Ne pregatim de aderarea in ECER!

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN a inceput demersurile de pregatire in vederea aderarii la European Congress of Ethnic Religions (ECER), avand in vedere ca la momentul publicarii acesteia, Romania nu e reprezentata de nicio organizatii de profil, astfel incat vocea paganilor nu e auzita in Europa.

Congresul European al Religiilor Etnice reprezinta o organizație de cooperare între asociațiile care promovează religiile etnice în Europa. Scopul principal al ECER este întărirea tradițiilor religioase precreștine ale Europei, accentuând și stimulând legăturile lor cu mișcările neopăgâne.

Anul acesta, in Latvia va avea loc intalnirea reprezentantilor comunitatiilor politeiste nationale din Europa, fapt pentru care daca vom fii admisi asociatia va fii reprezentata de Karasulas Antonius, vicepresedinte al Sucursalei TNPD Brasov si administrator al Templului din Cumidava apartinand TNPD. Acesta va fii insarcinat sa faca prezentarea noastra in deschiderea agendei de lucru si sa transmita punctul de vedere al comunitatii pagane cu privire la principalele teme de pe agenda de lucru.

Lasă un răspuns