Meniu Închide

CP: Vizită de lucru la Oradea & Cluj

Grădina Botanică Cluj

In vizită la Grădina Botanică din Cluj, alături de președintele TNPD Cluj Napoca.

Zeița Ceres stă falnic pe frontiscipiu

Președintele Asociației a vizitat o serie din punctele de importanță pentru cultura daco-romană din vechea cetate antică – Napoca.

Intâlnirea lui Evelin, președinta TNPD Bihor

Președintele TNPD, Rev. Cosmin s-a intâlnit cu președinta Sucursalei TNPD Bihor la Oradea, timp de 2 zile.

Rectoratul UTCN

In vizita sa acesta a vizitat și Universitatea Babeș Bolyai și Universitatea Tehnică Cluj rămânând profund impresionat de evoluția mediului academic transilvănean.


La TNPD Cluj

In data de 21 iulie 2020, Rev. Olteanu Cosmin a pornit de la Baia Mare la Cluj in călătoria sa de lucru după ce a obținut decizia favorabilă recunoașterii juridice a Asociației cu scopul de a intări conexiunile dintre Consiliul Director și reprezentanții județeni.

Pentru o mai bună coordonare și ințelegere a politicilor naționale la nivel județean acesta a discutat despre importanța acțiunilor noastre in cadrul proiectelor destinate comunității politeiste, cât și a comunicării dintre noi. Totodată fiind la Cluj a vizitat principalele centre de interes cultural păgân a vechii cetăți romane – Napoca, cât și vestigiile romane din Grădina Botanică din Cluj.


La TNPD Oradea alături de președinta TNPD Bihor, Evelin Buzgău, Rev. Olteanu Cosmin a legat o relație frumoasă in interesul promovării in plan bihorean a organizației și redacției pentru a pune in valoare obiectivele noastre la nivelul administrației locale.

Această săptămână a scos multe aspecte in valoare și a reușit să aducă plus valoare in doua dintre județele apreciate pentru deschiderea și modernitatea lor.

Lasă un răspuns