Meniu Închide

CP: Restart de la Cluj

În decursul zilei de 17 noiembrie 2021, președintele Asociatiei Cosmin Olteanu s-a întâlnit pe Skype cu Andrada Popa pentru a ii ura bun venit în cadrul Asociatiei, dar și pentru a discuta următoarele lucruri importante pentru Asociatie, comunitatea pagana și mai ales comunitatea pagana clujeana.


Astfel, noua președintă a Sucursalei TNPD Cluj Napoca este Andrada Popa, Rafael încetându-si de azi mandatul de președinte interimar. Totodata, Sucursala Cluj inițiază procedura de obținere a personalității juridice.
Am hotărât ca la Cluj sa deschidem un Templu, într-un apartament spațios de 3 camera, închinat Zeitei Hekate, loc unde acesta va servi și ca punct de reper pentru Agora Elenista.


Totodata începând de azi Platforma Pagan Acceptance va fi preluată de Andrada.


Vom reactiva Departamentul de Accesare și Implementare Proiecte (DAIP) al Asociatiei, Andrada fiind astfel manager de proiect, iar începând cu 01.01.2021 vom prospecta piața pentru Evidențierea a doua programe de finanțare oportune asociației, în acest sens având în vedere găsirea de finanțare pentru Bucharest Pagan Pride și Cluj Pagan Pride.


Ne bucurăm ca Andrada e alaturi de noi si ii uram succes in mandatele sale!

Lasă un răspuns