Meniu Închide

Comunicat de Presă: THE NEW PAGAN DAWN îl susține pe Părintele Petrică Leașcu și condamnă comunicatul mincinos al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

COMUNICAT DE PRESĂ

THE NEW PAGAN DAWN îl susține pe Părintele Petrică Leașcu și condamnă comunicatul mincinos al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

Data 29.11.2023

The New Pagan Dawn dorește să-și exprime susținerea fermă față de Părintele Petrică Leașcu și respinge vehement comunicatul emis recent de către Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

Este de necontestat că libertatea de exprimare este un drept fundamental al fiecărui individ, iar acțiunile menite să îngreuneze sau să înlăture acest drept sunt profund condamnabile precum blocarea dreptului de a publica comentarii pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului la postarea cu pricina. Blocarea dreptului de a comenta nu doar că este o încălcare flagrantă a libertății de exprimare, ci și o tentativă înfiorătoare de a împiedica dezbaterea deschisă și transparentă a subiectului.

Comunicatul emis de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului este o mizerie de manipulare și amenințări, care încearcă să denatureze realitatea și să întineze reputația unui om dedicat comunității sale. Acuzațiile aduse împotriva lui Părintele Petrică Leașcu sunt, în cel mai bun caz, subiective și lipsite de fundament, iar în cel mai rău caz, calomnioase și mincinoase, acestea fiind doar afișarea unei frustrări în urma participării sale la inevestigația Recorder.

Faptul că se folosește o retorică plină de amenințări și victimizări aiuristice înseamnă că instituția respectivă încearcă să intimideze și să discrediteze orice voce critică. Este inacceptabil ca o astfel de instituție să recurgă la astfel de tactici de discreditare pentru a-și menține puterea și controlul.

Ne alăturăm vocilor care cer transparență și responsabilitate din partea Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului și solicităm demisia celor implicați în emiterea acestui comunicat calomnios, începând cu IPS Ioachim Băcăuanul și protopopul Protoieriei Onești, Ioan Bârgăoanu. Este timpul pentru schimbare și pentru a aduce lumină în locurile întunecate ale manipulării și abuzului de putere.

Otilia Bârgăoanu, soția protopopului și toți cei care susțin adevărul și integritatea ar trebui să solicite demisia imediată a celor responsabili pentru acest comunicat degradant și lipsit de temei, începând cu soțul dumneaei.

În final, The New Pagan Dawn îi transmite Părintelui Petrică Leașcu întreaga noastră susținere și îi reconfirmăm sprijinul nostru în demersurile sale pentru adevăr, dreptate și transparență.


Contact pentru presă:
E-mail: [email protected]
Tel: +40 761 398 407

Lasă un răspuns