Meniu Închide

The New Pagan Dawn susține importanța alegerii corecte a Ghizilor Spirituali

În contextul ieșirii în spațiul public a unor informații false despre manifestare și constelații familiale, precum cele oferite de Anca Maftei prin Academia Regeneration, dar și a ducerii ăn derizoriu a practicilor spirituale de către influenceri precum Zlăvog sau Silviu Faiăr dorim să oferim următorul comunicat și drept la replică:

Asociația The New Pagan Dawn își exprimă preocuparea crescută cu privire la impactul pe care îl pot avea ghizii spirituali asupra călătoriei spirituale a indivizilor, dar și la impactul pe care îl au șarlatanii sau persoanele care prezintă și practică greșit aceste lucruri asupra comunității păgâne din Romania.

Într-o lume în care interesul pentru spiritualitate, manifestare și constelații familiale este tot mai evident, este crucial să acordăm atenție deosebită selecției celor care oferă astfel de cursuri.

În contextul acestor practici esențiale pentru evoluția personală, Asociația încurajează publicul să fie conștient de competența, etica și integritatea practicanților spirituali. Alegerea unui ghid spiritual cu experiență și cunoștințe solide poate avea un impact semnificativ asupra evoluției individuale și a comunității în ansamblu.

Prin acest comunicat, The New Pagan Dawn își asumă responsabilitatea de a promova o abordare etică și profesională în domeniul spiritualității. Încurajăm practicanții să urmeze cursuri și să colaboreze cu ghizi care au demonstrat dedicare față de autenticitate, respect pentru diversitate și un angajament ferm față de binele comun.

Într-o eră în care căutarea sensului și a conștientizării este tot mai prezentă, Asociația The New Pagan Dawn consideră esențială crearea unei comunități spirituale care să promoveze creșterea personală și colectivă. Alegerea corectă a ghizilor spirituali contribuie semnificativ la această evoluție pozitivă.

De asemenea vrem să punctăm și impactul negativ, care perpetuează discriminarea și comportamentele de marginalizare, asupra comunității păgâne și a persoanelor care practică magia și anumite practici (precum theta healing si manifestare) din Romania pe care îl au oamenii care au înțeles prost anumite principii si le răspundesc eronat in lume, încearcă să propage ideologii politice de tip conservator care sunt toxice pentru societate sau încearcă să facă bani răspândind informatii eronate și profitând de oameni.

Un exemplu bun de practică înțeleasă prost e manifestarea, care e prezentată într-o zonă din lumea Harry Potter. Manifestarea funcționează după legile Universului sau legile Kybalionului și nu e la fel de ușor precum se zice. Reprezentarea ei în mediul public și online, de la oamenii care au inteles-o prost sau de la unele persoane care vor sa profite de oameni pentru a face bani, este eronata. Aceasta nu reprezintă “îmi doresc ceva și imediat îmi cade din cer”, așa cum fals a afirmat Zlăvog într-un comentariu video pe canalul său de YouTube. Manifestarea poate sa fie o dorință, un gând, rugăciune, pe care o trimiți către Univers și împreună cu Acesta lucrați împreună la îndeplinirea ei. Munca depusă poate sa difere de la caz la caz, de la schimbarea mentalității tale, schimbarea mediului, acceptarea unor oferte sau propuneri. Exista o vorbă Zeii îți dau, dar nu îți bagă și în sacoșă.

Pentru mai multe informații sau pentru a obține recomandări cu privire la ghizii spirituali, vă invităm să ne contactați. Asociația The New Pagan Dawn rămâne angajată în sprijinirea căutătorilor de cunoaștere și a celor care își doresc o călătorie spirituală autentică și benefică.

Facem apel la persoane publice, alte ONG și alte persoane interesate sa ne contacteze pentru a ne semnala aceste derapaje și să ni sa alăture la campaniile de informare pe care le avem. Vrem sa le reamintim de responsabilitate pe care o au acestea în cadrul propriilor comunități. Discriminarea nu incepe neapărat într-un mod violent. De cele mai multe ori aceasta începe și se perpetuează datorita glumelor, glume care în timp dezumanizează și “demonizează” grupuri și comunități întregi de oameni.

Mulțumim pentru atenție și colaborare.

Data 02.12.2023

Cu sinceritate,

Departamentul de PR, Comunicare și Promovare

Asociația The New Pagan Dawn

prin Purtător de cuvânt,

Teodora Paul

Lasă un răspuns