Meniu Închide

Refuzul discriminatoriu al protocolului de colaborare: The New Pagan Dawn și drepturile copiilor

COMUNICAT DE PRESĂ

Refuzul discriminatoriu al protocolului de colaborare: The New Pagan Dawn și drepturile copiilor

DATA 25.12.2023

În urma votului regretabil și discriminatoriu al consilierilor PNL și USR din Consiliul Local Sector 4, Primăria Sector 4 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 a refuzat încheierea protocolului de colaborare cu noi, The New Pagan Dawn, alături de alte organizații precum Vocea Copiilor Abandonați și Consiliul Tinerilor Instituționalizați – Filiala București.

Cu tristețe constatăm că această decizie ne privează de oportunitatea de a sprijini copiii aflați în instituțiile de ocrotire, pentru a ne asigura că drepturile și obligațiile lor sunt respectate în deplină conformitate cu standardele legale și morale.

Mulțumim consilierilor din Partidul Social Democrat pentru sprijinul acordat în această direcție. Îndemnăm cu tărie Primăria Sector 4 și pe Primarul Daniel Băluță să nu cedeze presiunilor mediatice și din justiție, care par să fie influențate de anumite interese, printre care și cele ale unor reprezentanți politici cu vederi discriminatorii și acuzații nefondate.

Este profund regretabil că demersul nostru pentru a asigura respectarea drepturilor copiilor a fost compromis de interese politice și de presiuni exterioare din partea Deputatului abuzator de femei, Dumitru Viorel Focșa, care nu fac decât să afecteze binele și siguranța celor mai vulnerabili membri ai societății noastre, dar nu renunțăm.

Vom continua să ne implicăm și să luptăm pentru drepturile copiilor și pentru o societate mai echitabilă și incluzivă, indiferent de obstacolele întâmpinate în acest drum.

DEPARTAMENTUL PR, COMUNICARE ȘI PROMOVARE

Purtător de Cuvânt,

Teodora PAUL


Lasă un răspuns