Meniu Închide

Comunicat de Presă privind participarea THE NEW PAGAN DAWN la recepția oferită de Ambasada Indiei în România

THE NEW PAGAN DAWN, o organizație românească de renume dedicată schimbului cultural și dialogului interreligios, cât și reprezentării comunității păgâne și a Păgânismului în România, este onorată să confirme participarea sa la prestigioasa recepție organizată de Ambasada Indiei în România cu ocazia Zilei Naționale a Republicii India pe 26 ianuarie 2024.

Reprezentată de domnul Olteanu Cosmin, Președintele THE NEW PAGAN DAWN, și Teodora Paul, Vicepreședintele Secund THE NEW PAGAN DAWN organizația recunoaște și apreciază invitația generoasă extinsă de Excelența Sa, Ambasadorul Rahul Shrivastava, și de Ambasada Indiei în România. Această invitație subliniază angajamentul de a promova buna înțelegere și de a consolida legăturile strânse dintre India și România.

Recepția reprezintă o oportunitate valoroasă pentru THE NEW PAGAN DAWN de a participa la schimbul cultural, de a celebra diversitatea și de a întări legăturile de prietenie dintre cele două națiuni. Va servi drept platformă pentru continuarea dialogului, înțelegerii și respectului reciproc între diferitele culturi și tradiții.

“Suntem profund onorați să participăm la recepția organizată de Ambasada Indiei cu ocazia Zilei Naționale. Astfel de evenimente reprezintă punți care ne permit să apreciem și să celebrăm bogăția istoriei culturale care ne leagă națiunile”

a declarat domnul Olteanu Cosmin, Președintele THE NEW PAGAN DAWN.

THE NEW PAGAN DAWN așteaptă cu nerăbdare să interacționeze cu invitații distinși, demnitari și reprezentanți din diverse sectoare în cadrul acestui eveniment, contribuind la stabilirea unor conexiuni semnificative și la promovarea spiritului de colaborare și camaraderie.

Pentru mai multe informații sau pentru contactul media referitor la participarea THE NEW PAGAN DAWN la recepția cu ocazia Zilei Naționale a Republicii India, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de comunicare la [email protected], respectiv [email protected].

Contact:
Teodora Paul, Purtător de Cuvânt
+40373769894, +40761398407
[email protected], [email protected]


Lasă un răspuns