Meniu Închide

Despre Rezilierea Parteneriatului între THE NEW PAGAN DAWN și Asociația Daria Constanța

COMUNICAT DE PRESĂ

Despre Rezilierea Parteneriatului între THE NEW PAGAN DAWN și Asociația Daria Constanța

Data 15.02.2024

THE NEW PAGAN DAWN anunță cu regret rezilierea parteneriatului cu Asociația Daria Constanța, decizie care vine în urma acțiunilor întreprinse de aceasta din urmă împotriva comunității noastre.

Recent, am fost informați despre inițiativa Asociației Daria Constanța de a solicita Judecătoriei Sector 4 București, prin dosarul nr. 1505/4/2024, dizolvarea THE NEW PAGAN DAWN. Această acțiune, pe care o considerăm nu doar surprinzătoare, dar și contrară principiilor de solidaritate și respect reciproc, subminează grav bazele pe care a fost construit parteneriatul nostru.

În lumina acestor evenimente, și având în vedere că acțiunile Asociației Daria Constanța afectează direct integritatea și imaginea comunității păgâne românești pe care o reprezentăm, considerăm că este imposibilă continuarea oricărei forme de colaborare între organizațiile noastre. Rezilierea acestui parteneriat este, în aceste condiții, singura măsură adecvată pentru a proteja interesele comunității noastre și pentru a menține principiile de onestitate și transparență care ne ghidează activitatea.

THE NEW PAGAN DAWN își reafirmă angajamentul de a promova valorile păgâne și de a susține comunitatea păgână românească, rămânând deschisă la colaborări viitoare bazate pe respect mutual și înțelegere. Ne dorim să construim un mediu în care fiecare membru al comunității să se simtă valorizat și respectat, departe de conflicte și acțiuni care ne-ar putea diviza.

În acest moment dificil, ne exprimăm speranța că, în ciuda acestor evenimente nefericite, comunitatea păgână va rămâne unită și va continua să își urmeze calea în spiritul valorilor care ne definesc.

Pentru mai multe informații și clarificări, vă invităm să ne contactați la adresa de email [email protected] sau prin intermediul paginii noastre oficiale de Facebook.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

DEPARTAMENTUL DE PR, COMUNICARE ȘI PROMOVARE
Purtător de cuvânt adjunct,
Onofrei Mihaela

Lasă un răspuns